藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

而家出入好似返左大陸咁 [複製鏈接]

[quote:63ca68d42e="vivian"]我不知道 只是去年5月入伙見過一面
那人說她不是業主 是公司的quarter
之後未碰面了
我看到她的窗簾長期封閉
一條罅都睇唔到
又從來沒有開刪門聲
電視聲 人聲.....[/quote]ic~~~
[```]

!!

[quote:bba393a8ae="vivian"]想尋仇? 唔話您知....
(講笑咋 邊庶有錢買高層丫!)[/quote]

當然晤會尋仇喇 ! 我是一個弱貿女子 !  :mrgreen:
即係你住低層 和我一樣喎 !  :em19:
JANICE :em11:

POON:
我仲底呀~~~
哈哈~~~~
[```]

鬥邊個低哪?
原居民2004~2013

[quote="vivian"]我不知道 只是去年5月入伙見過一面
那人說她不是業主 是公司的quarter
之後未碰面了[/color]我看到她的窗簾長期封閉
一條罅都睇唔到
又從來沒有開刪門聲
電視聲 人聲.....[/
color][/quote
]

好驚呀...好似鬼屋咁.... :shock:

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

剛返家時係蛇仔路口被幾個自由人問路.
好彩我d普通話都可以.
佢地都好有禮貌一d反感都冇.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:68a8917a29="alankle"]POON:
我仲底呀~~~
哈哈~~~~[/quote]

我都低喎 !  :em19:
\'Blue\' :yeah: :yeah:

我未仲低 ! 要澄清我住A室 !
個過係POON POON !

[quote:3cbdbeae02="Billy"]剛返家時係蛇仔路口被幾個自由人問路.
好彩我d普通話都可以.
佢地都好有禮貌一d反感都冇.[/quote]

自私的想法 : 真係晤想比D自由行..途經蛇仔路 !

[quote:e5b281a47d="OON"][quote:e5b281a47d="Billy"]剛返家時係蛇仔路口被幾個自由人問路.
好彩我d普通話都可以.
佢地都好有禮貌一d反感都冇.[/quote]

自私的想法 : 真係晤想比D自由行..途經蛇仔路 ![/quote]

我都係呀....... :cry:
我今日見到3-4個自由人買完一袋二袋 竟然坐0向五座對出地上傾計......雖然佢地唔係騷擾到我 但係我覺得點解會咁......當時有個secure咁0岩行過 竟然無叫佢地走.....想當日我地一班網友發起簽名運動 坐左無幾耐就有人出來驅趕........

我唔怨自由人 只係怨管理做得唔好.....