藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

小弟艷照一張 [複製鏈接]

積肥...話時話到現時為止...
映左幾多間攝影公司...
不過呢間的確唔錯... :face13:

[quote:c9adb5fc04="Sure Win"]果然影到比真人更俊且瘦. [/quote]
只係我簡幅比較瘦大家睇,所以.... ops:
如果喜歡我 :face13: 但願早點收貨 :oops: 能這麼深愛你的只有我 :em21:

[quote:2264a17ecc="Mr. & Mrs. FireFire"]積肥...話時話到現時為止...
映左幾多間攝影公司...
不過呢間的確唔錯... :face13:[/quote]
秘密,吾話你知! :
呢間我都覺得吾錯,不過仲有好多相翻緊黎,講開我都有 D 緊張同埋開心。 :face13:
如果喜歡我 :face13: 但願早點收貨 :oops: 能這麼深愛你的只有我 :em21:

好多錢喎 影咁多間........你係咪隱形富豪...... :

又影得一啲都唔""喎.

真係好似FIT 左好多喎..(將相有冇加工架先 掂呀! 你同SHIRLEY 都好得呀!!!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~