藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: leemoksau
打印 上一主題 下一主題

辭退系統管理員職務 [複製鏈接]

[quote:958b582730="grassman"]上面提到網站既目的好簡單,好pure! 都係要業主間聯誼一下。

Hales要辭職,大家都表示唔開心。我諗Hales辭職後亦唔會開心左,所以呢個係一個Lose Lose既決定

第二) 呢個世界有好人、有壞人;有合作既人、有攪事既人;有好意既人、有惡意既人;有執著既人、有easy going既人, 但藍澄網站並沒有對登記會員既資格有任何限制,所以要所有會員都跟站內規則,根本冇可能,最後只有庸人自擾! 相反令要搗亂既人更方便!

第三) 我以前都提過,做adminsator應對站內文章做得越少越好(只對付廣告、惡意、搗亂、錯版),其他討論中帶黎既問題,其實會員間自然會解決,不受歡迎既人或論點會被排斥,不喜歡既人會用腳投票,事實上呢度係一個好少人既圈子,怕乜人話我地係小圈子![/quote]

grassman你真係好了 講出我o既心聲. 我要封你為大佬!  :em14:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:2bb7ed5296="leemoksau"]

grassman你真係好了 講出我o既心聲. 我要封你為大佬!  :em14:[/quote]

佢由始至終都係大佬.
藍澄足球隊O既大佬.
藍澄足球隊大佬好野藍澄足球隊大佬萬歲.....     
下埸我黎唔到踢你記住快D出REPORT呀..... :HIT:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:f3024468cb="leemoksau"]grassman你真係好了 講出我o既心聲. 我要封你為大佬!  :em14:[/quote]

所以話你..你...當我流ga! 8)
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:ce8b546105="grassman"]所以話你..你...當我流ga! 8)[/quote]

係o既 大佬教訓得啱. :em14:

[quote:253b402cd7="grassman"]第二) 呢個世界有好人、有壞人;有合作既人、有攪事既人;有好意既人、有惡意既人;有執著既人、有easy going既人, 但藍澄網站並沒有對登記會員既資格有任何限制,所以要所有會員都跟站內規則,根本冇可能,最後只有庸人自擾! 相反令要搗亂既人更方便!
[/quote]

I totally agree with you.  That's my thought.   8)

Q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:39b90830f3="grassman"]第二) 呢個世界有好人、有壞人;有合作既人、有攪事既人;有好意既人、有惡意既人;有執著既人、有easy going既人,但藍澄網站並沒有對登記會員既資格有任何限制,所以要所有會員都跟站內規則,根本冇可能,最後只有庸人自擾! 相反令要搗亂既人更方便! ...[/quote]

我地嘅藍澄足球隊大佬,我好同意你這點。
我又打個比喻,老師吩咐學生上課時要專心,不要瞌眼訓,不可與隔離同學傾計...  正所謂一樣米養百樣人,一些學生很遵從,一些就釣梗魚,一些就撩梗隔離玩..., HALES 其實我係同意你所講的論據嘅,你嘅執著唔係唔o岩,不過會好辛苦囖。

[quote:9d63bee784="FD"]
我地嘅藍澄足球隊大佬,我好同意你這點。
我又打個比喻,老師吩咐學生上課時要專心,不要瞌眼訓,不可與隔離同學傾計...  正所謂一樣米養百樣人,一些學生很遵從,一些就釣梗魚,一些就撩梗隔離玩..., HALES 其實我係同意你所講的論據嘅,你嘅執著唔係唔o岩,不過會好辛苦囖。[/quote]

係囖 辛苦自己呀. 睇開D 順其自然啦.

係..........不過講真...你地又有幾時見到我認真地去俾牌呢? :

我只不過係學我們祖國偉大既總理.......
將過往既人治手法 正式納入則章 改成為法治嗟... :

[quote:9c94944a7c="hales"]係..........不過講真...你地又有幾時見到我認真地去俾牌呢? :

我只不過係學我們祖國偉大既總理.......
將過往既人治手法 正式納入則章 改成為法治嗟... :[/quote]

唔係話你認真俾牌 係話你太認真去睇哩件事 搞到上腦 令自己唔開心. 咁又何必呢? 君不見我們祖國偉大o既總理係唔會咁易俾人激到動氣o既(我係話依家o既總理 : ) 亦都冇得劈炮唔撈.

[quote:43d3eca15d="hales"]係..........不過講真...你地又有幾時見到我認真地去俾牌呢? :[/quote]

你今次係好認真地去俾個紅牌比自己喎,收回吧!