藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

有無人想賣"RC" ?? [複製鏈接]

咁你幾時返黎先 ???

[quote:f0a5eaebe1="BLUE"]咁你幾時返黎先 ???[/quote]

"本周五之前"
大食會果道有寫.

SORRY  無睇到添 !

因為我太得閑.

諗諗下 190 萬都係唔得.

一口價.
200萬~ ( 其實 都係唔想賣 )

想反價???
好,一於追加10萬=210萬,問你賣唔賣 :em20:

[quote:2f586f28a7="leemoksau"][quote:2f586f28a7="OON"]我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:
所以先問下真係想賣RC業主 !  :!:[/quote]
不如我o地搞返Y?姑婆?N" 得闲聚一聚啦.[/quote]

唔好!孤陰不長 :em16: 。  應開個"孤男寡女"會,可以.......... :em19:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

係喎 ! 不如係會所攪一個"孤男寡女"會 ?    
莫愁 ; :em20:  快d返黎..攪攪佢啦... :mrgreen:

星期六公司参加时装表演 唔知返唔返到来添. >_<
母亲大人身体不适 好担心 好想快D返.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

你個邊凍晤凍 ? HK 今日開始轉涼了 !

嘩 ! RC 樓價升值左 ! :em04:  :em04: 沒有160萬咁平..
你地班人都顛顛地賣成200百萬 我表妹邊比得起呀 !  :em05:  :em05: