藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

鮮風口噴黑塵 [複製鏈接]

嘩!~  :shock:

又會咁勁既~ 好黑bor~
我都要搵野格格佢先得喇!~ 吸得多都唔知對身體有咩唔好 :dead:
大家小心點!
miffy :oh:

:shock: 好黑播~

唔該晒番茄婆婆提醒! :em21:
:em09:

甘我要將你d嘢寄比環保處先得喇 記住keep底佢 我天日上黎law 日後上申訴專員公署我地都有証據响手上呀 :mrgreen:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

好離譜o者  :x

早前已經有人話聞到d煙味 依家又咁多塵! 遲d噴毒氣咪 :dead:

查實"鮮風口"既入口有冇guard開住架? 如果俾人整污糟左 駛唔駛逐家逐戶入屋清洗? :shock:

p.s. 番茄 o的塵積左幾耐就變咁黑啦?
2座A - original \"M&J\"

請問是否各位都有此情況?

[quote:e587dd7db9="josyuen"]請問是否各位都有此情況?[/quote]

冇用隔塵網所以唔知係咪一樣喎...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:f9a103b9e7="Maggie&Johny"]
p.s. 番茄 o的塵積左幾耐就變咁黑啦?[/quote]

咁我又無記得幾耐 唔夠一年 幾個月咁啦 8) ....(好似好空泛咁.... h: )

我都用膠紙封左個鮮風口 好似冇以前咁大塵

今個月頭管理處派出風口既隔塵網 月尾就黑成咁喇!!!!!!!!!  :em07:  :em07:  :em07:  :em07:  :em07:
之前有幾個月無裝隔塵網 都唔知吸左幾多黑塵入肺呀??!!!!!  :dead:  :dead:  :dead:  :dead:  :dead:
點解個鮮風系統會咁污濁架????? 咁樣好影響健康架wor!!!!!~  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
www.lightcreation.com.hk/lewis

我覺得係發展商個設計有問題.
應由佢地攪番好佢.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]