藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

有無人想賣"RC" ?? [複製鏈接]

[quote:1971eaab5d="Jess&Burns"][quote:1971eaab5d="OON"]我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:
所以先問下真係想賣RC業主 !  :!:[/quote]

應該有既 ~ 你可以睇返我地d 業主們的留言. 有些人好後悔買左Rc 既. 又有些人常常追住個價位 成日問現在樓價幾多既~ 佢地好有可能想賣Rc 架.[/quote]

Jessica

咁易明小心比人殺呀. :em12:

我女朋友遲些會轉工 可能會般 ... 不過住藍澄真係覺得好舒服 唔係好想般 不過無辦法 ...
大眼

[quote:aa08752eaf="Billy"][quote:aa08752eaf="Jess&Burns"][quote:aa08752eaf="OON"]我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:

應該有既 ~ 你可以睇返我地d 業主們的留言. 有些人好後悔買左Rc 既. 又有些人常常追住個價位 成日問現在樓價幾多既~ 佢地好有可能想賣Rc 架.[/quote]

Jessica

咁易明小心比人殺呀. :em12:[/quote]

Billy~~ 咁真係有些人後悔買左Rc 嘛~咁佢地後悔 就自然想賣架啦~好正常架姐.

我自已都唔知自已講緊邊個. 唔驚比人殺.
===

[quote:2bf0ca6f51="Jess&Burns"]

Billy~~ 咁真係有些人後悔買左Rc 嘛~咁佢地後悔 就自然想賣架啦~好正常架姐.

我自已都唔知自已講緊邊個. 唔驚比人殺.[/quote]

講o下笑咋????

[quote:ab9d0d6760="OON"]我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:
不如我o地搞返个"姑婆会" 得闲聚一聚啦.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:3f481e487d="Billy"][quote:3f481e487d="Jess&Burns"]

我自已都唔知自已講緊邊個. 唔驚比人殺.[/quote]

講o下笑咋????[/quote]

這裡不會針對任何人~
===

[quote:30391f993a="leemoksau"][quote:30391f993a="OON"]我緊係晤賣啦! 買晤返咁平! <其實係用黎做姑婆屋養老>:mrgreen:  :mrgreen: 除非比人裁員D錢又用鬼埋喇…… :em12:  :em12:
不如我o地搞返个"姑婆会" 得闲聚一聚啦.[/quote]

莫愁 ;  好啊 !  :em11: 不過我怕我會悶親你喎 !
:em18:  :em18:

[quote:6a3283c42f="OON"]

莫愁 ;  好啊 !  :em11: 不過我怕我會悶親你喎 !
:em18:  :em18:[/quote]

你話你係開心果o既???????

只係識笑...晤係好識講野
JANICE :em11:

[quote:b9025ede65="OON"]只係識笑...晤係好識講野[/quote]
咁就够了. 我中意看人笑.
我想不会有人喜欢对住个苦瓜面.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。