藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: alankle
打印 上一主題 下一主題

各位鄰居好友請心靜下來~~~~ [複製鏈接]

洗 mud 講對唔住喎~  :em19:
見過鬼就唔怕黑啦~

TAKE it ease!! 在此懇請大家唔好在言語上互相 攻擊 :em16:  :em16:
"退一步海闊天空"啊!!!!

[quote:dedfdc52b3="dracula"]洗 mud 講對唔住喎~  :em19:[/quote]

真係多謝版主禁心明大義 :em04:

我只係想開心o者........
見過鬼就唔怕黑啦~

原來上星期呢度變左戰場.....

大事化小 小事代無......

各位,仲係我呀!

不如大家快快離開傷心地吧!

Bye!

今次係多事人
Jeffrey(亦係與 Shirley 無關 - 有問題搵我得啦)

又到我鞋喇~:em05:
其實到此為止 我相信都無人是針對Qoo你呢 你先放鬆放鬆 不要"起晒降"先好嗎? 其實我都想講 你爸爸一直的壓力都係來自他的下屬同事(其實又關佢同事下屬咩野事呢 :?: ) 從你的言吐中我相信你的確好年輕(搞到我好似好老 :!: ) 亦知感覺你性格也是隨和的 不要因誤會而搞到咁唔開心喇 的而且確不得否認就係 由依篇討論網中 我地大家都唔知因咩野事而導致你地豬家唔開心囉 :?: 我地講笑的講笑 道歉的道歉 希望若你能真係感受到我地一開始都係善意更從沒有針對任何人 不要再太過計較同執著大家的"不明白"了 你真的是很小朋友啊! :em16:
離啦~ 大家一向都係融洽相處 希望你仍然係我地好網友好街坊! :wink:

[quote:f5c1bedbf1="Qoo"][quote:f5c1bedbf1="SM"]其實咀形問題姐~
大家講的笑話佢地收唔倒 唔識笑
而佢覺得很有趣的文章 我們亦唔覺funny
總之想看就去看 相反不想看就不去看好了
無謂去改變人地o既作風
又等於佢唔可以干涉我地習慣講笑的性格一樣
只不過下次說笑時不要再找Qoo離做對象好了
我認同崩口人忌崩口碗 有時講者無心 聽者有耳(其實我到而家都唔係好知佢地豬家嬲D嘜嫁:?: )
不過若果自己言誤令人家唔開心 我真的非常抱歉!
我相信依度大部份的藍澄網友是團結 沒有歧視 沒有敵意 風趣優默滑稽搞笑 互助互愛 就是一早的是實吧![/quote]

SM鵝重以為你會明~簹?:!: 老實講如果芝前你所講的真系只是笑話鵝地愛豬事家族真的不會唔識笑羅 :em12: 相對泥講鵝亦從來毛講過任何自覺會令人覺得很有趣的文章所以你哽系唔覺funny :?: 加上鵝亦從來毛干涉你地習慣講笑的性格羅 :?: 重有你講的(我認同崩口人忌崩口碗 有時講者無心 聽者有耳(其實我到而家都唔係好知佢地豬家嬲D嘜嫁:?: )鵝都吾系好明你想說什麼羅 :?:  :!: 什麼叫崩口人忌崩口碗鵝吾系響香巷大鵝吾明呀請解答 ops: 芝前鵝說鵝豬爸的吾開心系因為他的下屬看到你們芝前對鵝的回應文章而不停的對他講(要鵝地服你就吾該你先教好你個女先 :?: )鵝也好老實說鵝芝前也不明豬爸典解吾開心&吾理鵝後來聽豬媽說鵝至芝羅 這樣你話鵝即吏是不開心也是正常羅請不要因為你自己的不明白而怪罪鵝羅 :cry:[/quote]

小弟弟/妹妹 果句說話意思係: "我地唔知你講怎麼亦唔明你嬲怎麼" 所以就叫做講者無心 聽者有耳 而崩口人忌崩口碗 若你想知係崩D嘜忌D嘜就真係要去問下你豬爸 我答唔倒你 :!:

嘩!!!!
各位朋友我睇完你地d文章後都唔知講咩好啦~~好似睇緊笑片甘
說真的萬事都以和為貴丫嘛~~~~
各有各的風格唔駛搞到甘呀~~~哈哈~~~~
開心一日唔開心又一日~~~~
快快樂樂過下日辰都好呀~~~
呢度係用黎舒壓架嘛~~係咪???
我都好開心係呢度見到你地呀~~~~
緣黎架~~~好好珍惜呀~~~~   :wink:  
[```]