藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4188|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣會所的管理問題 [複製鏈接]

請各位就上述問題發表意見。

設施殘舊,買少見少,管理公司懶理投訴,一味耍太極。

Massage chair (all 4 ses) were out of order for almost one year.
They just finished repair some of the instrucment of gym.

管理費對我黎講唔算太過份,不過再有下調空間,原因又係會所管理問題.
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

CLUB HOUSE都無野玩, 個兒童遊戲室, D玩具又舊又難, 屋企D玩具仲多過佢, 俾左一次$入會之後, 都無再續會費了

做GYM係會所唯一既項目咁濟..D機10部壞左5部,永遠貼張紙係維修中,都唔知會所搞咩鬼,維修都慢過人,有次入會丫,Reception講明..d機剩番小小,問我介唔介意,有可能D機都5-6年貨仔,都係輪流咁壞,會所又唔捨得換,越唔捨得換咪越無人join囉,連join開既都被迫唔再join..得不償失

做GYM係會所唯一既項目咁濟..D機10部壞左5部,永遠貼張紙係維修中,都唔知會所搞咩鬼,維修都慢過人,有次 ...
sinyee_829 發表於 2010-6-8 17:41

請你支持sjacky為各小業主爭取權益。

我有一次去club house...咁我話有啲二手玩具想放在兒童遊戲室比其他小朋友分享(咁緊係比較新...唔係殘殘舊舊果啲喇) 一方面又唔駛浪費, 二又會比多啲玩具比其他小朋友分享, 三又唔駛club house出錢買新玩具, 真係一舉幾得...不過換來一句我哋唔收舊玩具...冇鮮例...其實好多club house都會有咁嘅事例喇...

會所女濕蒸桑拿室又壞喇,停了多日,不知何年何日先至修理好?

可見“和黃管理”之差劣不堪!

得個空彀既會所,就唔好浪費水電同人工啦!