藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6770|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

第三座defect負責人 [複製鏈接]

請問有無人知道何先生或呂小姐 樣貌

Re: 第三座defect負責人

[quote:96ecce9f36="chee"]請問有無人知道何先生或呂小姐 樣貌 [/quote]
何先生係四眼仔....樣子善良...個子普通(通常著白恤衫西褲)
呂小姐都係四眼..小小肥....

THANKS!  MR.FIRE
頭先剛從青衣回來  在管理處先可以同何先生通電話  又咁橋佢話今天下午有師傅上去修理  你地話信唔信 ? 吹X漲!!!!!!!

何先生都可信架 !!!

[quote:bda2b465cb="Jess&Burns"]何先生都可信架 !!![/quote]
何生自己都話有d野唔係佢控制到... :?

[quote:ee4e99504a="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:ee4e99504a="Jess&Burns"]何先生都可信架 !!![/quote]
何生自己都話有d野唔係佢控制到... :?[/quote]

但係我發現佢confirm 我地d 期 到左果日真係做到.
所以我會覺得佢幾可信.

當然. 佢都係要confirm 好多人等可以confirm 到我時間. 相信業主本身都要常常同佢update 最新資料.

好似我地. 6月2 日何生話可以6 月10 日開始做空心磚. 我覺得呢個時間以接受. 所以沒有再催.
到左6 月6 日. 我地返去單位 發現沒有動過任何野.
於是即時捉住佢問.(我地無鬧佢 ) 只係須要佢confirm 實個時間比我地 唔可以話盡快. 佢話大約會在6 月8 - 9 日會開工.

到左6月9 日 已經開緊工啦 .  :
而家差唔多整好啦.     

何生比呂小姐可信 8)

尋晚已回覆  但其中一樣無法更改  今天安排執  總算有交待!!!!唔該何生  始終都要自己親自去管理處有效d

好似次次都是何生覆我電話 而且可以覆實個日期.
而呂小姐覆過我一次 話明天(星期日)會叫人修理 結果三四日後才整好.
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

我第一次約科文上單位睇時. 都係呂小姐跟...
都唔係跟野既!!! 成日話自已係打份工. 佢都無辨法喎~
個個都係打份工架啦. 咁唔使做呀?