藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

RC足球隧隊衣討論[款式] [複製鏈接]

[quote:b383c6e077="dracula"]

長袖加頂帽~ 仲有比多對手套佢~  :mrgreen:[/quote]

:em05:
Rambler Crest Soccer Club

dracula
6/L
見過鬼就唔怕黑啦~

Dennis

size
唔該晒Grassman

Name: RC
Number: 12
Size: L

Thanks

[quote:70871c0c3d="grassman"][quote:70871c0c3d="grassman"][quote:70871c0c3d="chee"]各位師兄:小弟剛回家現佈告情況
1.在花園街有一檔$50或$60一套(衫連褲  褲有內膽)  當然$60品質較好
2.尺碼  XL  XXL  小弟只需XL
3.如訂購超過10套  可免費印號碼(衫和褲)
4.訂貨後3天內可取
5.由於當時沒有現貨  所以只有1套XXL 阿根廷在我家  但係我部DC借左比人  有無師兄可以幫手影相或參考!!!
6.如有問題  可聯絡(今晚有波睇  夜夜都得)
    [/quote]

最後有冇DC影相呀? 今晚得憪嗎?我想睇下實物! 我PM 你![/quote]

有相睇!60蚊,可以收貨! :em11:[/quote]

可唔可以加番個牌子落去啊?

[quote:f94a1ed14c="dracula"][quote:f94a1ed14c="Eddy Lam"]Eddy/9/L[Eddy][/quote]

長袖加頂帽~ 仲有比多對手套佢~  :mrgreen:[/quote] :em11:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

幾時要科水呀?
Rambler Crest Soccer Club

[quote:62a3f9031d="榮仔"]可唔可以加番個牌子落去啊? [/quote]

Chee  could you pls. check for us?  Thankyou!
Also could we buy one size L XL for sample?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我想一致d....都係買一套...唔該grassman ... L THX~~~~ :mrgreen:

[quote:fc983b2390="Mr. & Mrs. FireFire"]我想一致d....都係買一套...唔該grassman ... L THX~~~~ :mrgreen:[/quote]

L 好細個喎~ 我地睇過 L 比同正常o既 L細~ 你要 XXL 啦~ <--- 我認真o架~ :roll:
見過鬼就唔怕黑啦~