藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

RC足球隊隊衣討論 [複製鏈接]

咁你示范吓先. 你做到我都做到.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

EDDY 真係飛撲架....

點解我都成日眼眉調ge?  :!:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:8641399cc8="Eddy Lam"]點解我都成日眼眉調ge?  :!:[/quote]

見襯你d post 都寫 "我要9號!!!",邊鬼個同你爭 JACK! 比埋個1號你咧!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:e77356ada8="grassman"][quote:e77356ada8="Eddy Lam"]點解我都成日眼眉調ge?  :!:[/quote]

見襯你d post 都寫 "我要9號!!!",邊鬼個同你爭 JACK! 比埋個1號你咧![/quote]

改o左喇!!!  :em17:  :em17:  :em17:

我都改o左la!

中場報告 (Revised at 12/3):
目前d feedback 黎睇,有回覆既都對買隊衫OK! (除莫愁正考慮買唔買露臍球迷波衫 ) 只有橙色、粉紅色有人BEND左。

喜好Number:
0: Bear
2: 榮仔、Grassman
6: Dracula
7: FD
1/9: Eddy
11/18 : Alankle
22: Johnny John

p.s. 大問題:[無龍門!]

未發言既有Raymond、diedsee、正在場邊熱身但未加入RC友。

==============================================
RC 波友: Raymond Grassman FD Dracula Stephen Eddy Ryanli 榮仔
肥度 Chee John Keane Bear fishandling. Johnny Lung alanklediedsee[BF] KuiJohn Eric
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Grassman 件1號一人著半場得唔得先? 咁我著上半場la... :mrgreen:

話時話 d波衫有冇小童size呢? 造多件俾我個仔都好喎.

我要8號或18號啦!!!!!!!!!!!!

[quote:caa89a7532="Eddy Lam"]Grassman 件1號一人著半場得唔得先? 咁我著上半場la... :mrgreen:

話時話 d波衫有冇小童size呢? 造多件俾我個仔都好喎.[/quote]

有有 我見到有小童 Size Ga !

[quote:009e1394a5="Johnny Lung"]

有有 我見到有小童 Size Ga ![/quote]

係 一於造多件俾佢la 咁就可以父子同場 個仔打前鋒 個老豆打後衛la...