藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

RC足球隧隊衣討論[款式] [複製鏈接]

哎呀!我個件可能係作客!!!!! :em14:

各位師兄:係唔係主色係粉藍色就可以  同埋都可以在女人街或花園街見到就可以  細細聲話比你地聽  我今日下午可以'蛇'出泥睇吓  如果可以就買一件下一次比大家睇  請大家在2點前比d資料我!!!!
8)

[quote:220a2e78ac="chee"]各位師兄:係唔係主色係粉藍色就可以  同埋都可以在女人街或花園街見到就可以  細細聲話比你地聽  我今日下午可以'蛇'出泥睇  如果可以就買一件下一次比大家睇  請大家在2點前比d資料我!!!!
8)[/quote]

Good!
靜靜雞答你:
主色:粉藍色 OK! 信你d Taste!

但可能的話,可以同個老細講,
1)我地要15件,check 下有冇現貨&size (經驗話有d款可能無15件咁多);
2)如果要轉款,要講明買左個件應可褪回。 (免浪費金錢)
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Re: RC足球隧隊衣討論[款式]

[quote:16f5fc86c8="榮仔"]阿根廷都唔錯喎[/quote]

我都鍾意呢件阿根廷多d,唔知呢件最新版是否可在女人街買到?

上面張圖係最新版????阿根廷

The color is good ar~~~
I like it!!!
[```]

[quote:3ac4cbb637="chee"]上面張圖係最新版????阿根廷[/quote]

I think it is!

一於阿根廷首損  如有其他新野  先安排1 套比各師兄參考 !!!!!

[quote:536ace4a3b="chee"]一於阿根廷首損  如有其他新野  先安排1 套比各師兄參考 !!!!![/quote]

拜託晒您喇!!!
Rambler Crest Soccer Club

阿根廷 is good ah  I agree ah !