藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

RC足球隧隊衣討論[款式] [複製鏈接]

噢......印 HUNG....唔該晒!

[quote:d8167a55da="Bear & Miao"]噢......印 HUNG....唔該晒! [/quote]

Update 哂!
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=5674&postdays=0&postorder=asc&start=135

好野! 組軍完成,(爭你咋,鋼門!)
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

唔該晒大家!

小弟現在還未完全搬入RC.....所以不常在這裡....還請見諒.... :

放心!....我一定不會走數的!  :

[quote:0fd6da8b3a="Bear & Miao"]唔該晒大家!

小弟現在還未完全搬入RC.....所以不常在這裡....還請見諒.... :

放心!....我一定不會走數的!  :[/quote]

不如你PM個tel 比我,多個contact channel。  I will send you mine!

grassman 兄  搵唔搵到個間鋪?

[quote:db5d9fcfec="chee"]grassman 兄  搵唔搵到個間鋪?[/quote]

"琴"日放工已是七點,又要趕返屋企食飯後去業主會,最後無去到!

明日2-4點有冇時間去買衫?

另外,Billy送回sample比你未?因Sample要退回,right?

我琴"日放工已是十點  想去開會都唔得  件衫未攞翻  一陣我同佢聯絡  明天下午我未知幾時去買  如果可以  你比資料我  我明天安排訂購  訂金我出住先  好唔好????

[quote:5fe4ef584e="chee"]我琴"日放工已是十點  想去開會都唔得  件衫未翻  一陣我同佢聯絡  明天下午我未知幾時去買  如果可以  你比資料我  我明天安排訂購  訂金我出住先  好唔好????[/quote]

OK! 等今日D人(如果有)最後衝刺,我今晚summarize FINAL 名單比你!

Chee this is final list!
P.S. 我介紹左個朋友去買波衫,原來有價講,佢好輕易就拿到$55件!我地都可試下。

衫黑字、黑褲白字。
TOTAL 25件 = 4*XXXL + 6*XXL + 14*XL + 1*L

XXXL @ 4件
3   ROBERT
14  MAN
37  NELSON  
38  ---

XXL @ 6件
5   JOHN
7   DENNIS  
8   RYAN  
11  ANKLE  
13  ---
36  R.C  

XL @ 14件
0   HUNG  
2   GRASSMAN  
6   ---
9   EDDY  
10  ERIC  
12  RC  
16  STEPHEN  
18  ---
20  WILLIAM  
21  FISH  
22  JOHNNY  
23  ANGUS  
33  BILLY  
34  ---

L @ 1件
88  AGNES

Chee this is final list!
P.S. 我介紹左個朋友去買波衫,原來有價講,佢好輕易就拿到$55件!我地都可試下。

藍衫黑字、黑褲白字。
TOTAL 25件 = 4*XXXL + 6*XXL + 14*XL + 1*L

grassman 兄 :收到!唔該晒!
價錢方面因當初未知數量  所以未有同大家講可以講價  放心我會同大家爭取!
總之今天無論如何都會訂貨  希望聖誕節之前取貨  ok?????