藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

RC足球隧隊衣討論[款式] [複製鏈接]

[quote:ad9d23f3ac="chee"]
麻煩哂你!
問清楚size同阿根廷一樣就OK la!
但請confirm o下老闆,我地已決定做阿根廷,做22~25件佢地有冇貨或問題!

grassman 兄  數量應沒有問題  而家見到有禁多人confirmed左  重需唔需要買sample呀!!!!!  另外是否趕26-12-2004踢波著  如請預早通知 !!!!
:em19:[/quote]

勞煩你了!
我諗Sample 唔係必要o既!  但經過星期六Billy Robert[R&M]試衫後,發現件衫過SIZE的確比正常細,所以大家需預大些會安全D。Chee,你可試下你穿咩Size。

我大膽地修改了部分人既size(請看下面),如人意見,請提出!

我無法contact Bear/ Kui/ Fish,唔知佢地加咩名 (我未見過Bear,估唔到佢's size), 如果有人能contact佢地,Please help! 暫時唔會預佢地件衫!

我估計我們會在12/17 落單。我可以預支費用(相信大家唔會唔認數o瓜),等下次大家見面才付錢。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

...

grassman 兄  我試過XL  OK  其他師兄可以我為参考!

Grassman & Chee兄 今次真係麻煩晒您地la 請受小弟一拜 :em14:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:dd32862930="Eddy Lam"]Grassman & Chee兄 今次真係麻煩晒您地la 請受小弟一拜 :em14:[/quote]

唔敢當! 如果你願意捨棄第一前鋒呢個名,轉為第一鋼門,我就回你十拜  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:

整多個:em14: ,送o既!

[quote:6a64c1a58c="grassman"]
唔敢當! 如果你願意捨棄第一前鋒呢個名,轉為第一鋼門,我就回你十拜  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:

整多個:em14: ,送o既![/quote]

求下您唔好再拜我啦! 我最多俾番廿個拜您oY   :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  

頂多叫Dracula讓埋個未婚妻過您做二奶 好唔好... :em04:

哈哈. 眼都花埋.

Chee兄 想問下有冇小朋友size呀? 我想買多件俾個仔呀

eddy lam:我頭先見到  如果要番阿根廷  可能for6-7age  價錢$50雞
如有問題  請與我聯絡-------------------藍澄第一號鋼門
                                                                        :em17:  :em17:  :em17:

麻煩哂你!
問清楚size同阿根廷一樣就OK la!
但請confirm o下老闆,我地已決定做阿根廷,做22~25件佢地有冇貨或問題!

grassman 兄及各師兄鋼 :em12:   波衫應有存貨  但印宇需時4-5天  如需趕在26-12要  請儘快confirm

[quote:d2e44e69c0="chee"]
Chee兄 想問下有冇小朋友size呀? 我想買多件俾個仔呀

eddy lam:我頭先見到  如果要番阿根廷  可能for6-7age  價錢$50雞
如有問題  請與我聯絡-------------------藍澄第一號鋼門
                                                                        :em17:  :em17:  :em17:[/quote]

Chee兄 連您都咁對我?!!  :em06:

Oh! 我個仔先得o個2歲...都係算把la...