藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3422|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

我地三座鮮風開左未? [複製鏈接]

上次搵亞 白先生上黎check冷氣 佢一check鮮風出風位有成29度同埋話冇風出 查實三座鮮風開左未架?  :?:  :?:

同埋 白先生話原本鮮風應該出22度冷風 但現在管理處為左save錢就算開都唔會有冷風woh... :em10:  :em10:

i can't feel there is fresh air coming out even i put my hand right in front of the gas inlet

但係我前一個禮拜 check 過 真係有d涼風鮮風口吹出 不過就異常微弱  :em05:  唔將手放鮮風口前面都 feel 唔到.  :em18:

向六月某一日我曾經放隻手埋去個鮮風口度
d風都幾涼同埋幾大下...
但係過左七月之後...d風細晒同埋冇咁涼
我諗開就開左但係較細左

我覺得佢未開.
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)