藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

影婚紗相 [複製鏈接]

[quote:807a816fad="Kiliyan"]

嘩~你都幾快手播~~    [/quote]

肯比錢就得架啦~  :em06:  :em06: <-------出血好慘.只好唔諗.
===

Jessica 咁你book左幾時影呀? 我上星期日去左睇兩間酒樓呀...umm...你睇左未呀?
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

我打算2月去影,因為佢地話春天會多d 花. 但三月可能就係雨季的開始了.

有睇酒樓呀....睇左"大舞台" 15圍可以包場了. 但burns 媽咪唔係咁鐘意 因為tolite 要行上樓既. 麻煩喎.
而家由佢媽咪話事~ ( 唔使諗 重好)

其實我幾鐘意"大舞台" 話晒都百年古蹟 幾有氣氛而且有band 注場唱歌 請人飲 人地都無咁悶 可以一路食 一路睇show. 幾好呀~
===

[quote:854def8346="Jess&Burns"]我打算2月去影,因為佢地話春天會多d 花. 但三月可能就係雨季的開始了.

有睇酒樓呀....睇左"大舞台" 15圍可以包場了. 但burns 媽咪唔係咁鐘意 因為tolite 要行上樓既. 麻煩喎.

其實我幾鐘意"大舞台" 話晒都百年古蹟 幾有氣氛而且有band 注場唱歌 請人飲 人地都無咁悶 可以一路食 一路睇show. 幾好呀~[/quote]

我o地都book o左三月去台灣影 仲諗住冇咁凍添 我o地o個間冇提我o地三月係雨季喎 咁要諗o下洗唔洗改期先.

我o地已經confirm o左"大舞台" 因為佢個環境同氣氛真係幾good.

[quote:c8f0282f7f="andy&phy"][quote:c8f0282f7f="Jess&Burns"]我打算2月去影,因為佢地話春天會多d 花. 但三月可能就係雨季的開始了.

其實我幾鐘意"大舞台" 話晒都百年古蹟 幾有氣氛而且有band 注場唱歌 請人飲 人地都無咁悶 可以一路食 一路睇show. 幾好呀~[/quote]

我o地都book o左三月去台灣影 仲諗住冇咁凍添 我o地o個間冇提我o地三月係雨季喎 咁要諗o下洗唔洗改期先.

我o地已經confirm o左"大舞台" 因為佢個環境同氣氛真係幾good.[/quote]

你地BOOK 左"大舞台"呀?!
好恨添~~~~~~    

好可惜我們家有人不喜歡啦~ 如果唔係我都BOOK 呀~

其實佢個場可以擺到33圍 估唔到佢15 圍比包場呀~  15 圍其實真係座得好鬆動 而且氣氛又好.
===

[quote:abdd801b32="Jess&Burns"][quote:abdd801b32="andy&phy"][quote:abdd801b32="Jess&Burns"]我打算2月去影,因為佢地話春天會多d 花. 但三月可能就係雨季的開始了.

我o地已經confirm o左"大舞台" 因為佢個環境同氣氛真係幾good.[/quote]

你地BOOK 左"大舞台"呀?!
好恨添~~~~~~    

好可惜我們家有人不喜歡啦~ 如果唔係我都BOOK 呀~

其實佢個場可以擺到33圍 估唔到佢15 圍比包場呀~  15 圍其實真係座得好鬆動 而且氣氛又好.[/quote]

係呀 如果你擺15圍就真係好鬆動 但係我o地會擺多幾圍 所以冇咁闊落.  不過唔緊要啦 一定會搵到一間你同你o地d屋企人都鍾意o既

[quote:1caea34563="Jess&Burns"]我們都Join 了. 叫: 台灣絶色

$7300 package:
24 x 30 油畫一幅連框
12 x 18 相連uv - 30 張
4 x 5 相連uv - 30 張
電腦美編: 做到約相片的1/3,大小相簿都會加入.
20 x50 簽名海報
謝卡 100張
相CD
底片
靚靚水晶頸練一條.
寬頻框連相一幅
抱枕(有相) 一對
12”桌上框連相 一張
4" X 5" - 20PIC 掌中本 一本

如再加相, 每張$150- ( 會在所有相薄內加入)

抵唔抵呀? 重有咩野可以爭取?[/quote]我都join 左package 間野叫"新新娘"
$7600 但好似多你D野呀又有D我冇既~~其實我地只係去左一個位就confirm都唔知其它咩價錢~但見佢比好多野我地就咁就~~~~出血了

我暫只記得有30"x ?" 油畫~
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

似乎都幾多人會去台湾 我諗住3月中去呀~~

有冇人識得人又或都知邊度book 機票酒店package 會平D呀???

[quote:348044b7db="H&H"]我都join 左package 間野叫"新新娘"
$7600 但好似多你D野呀又有D我冇既~~其實我地只係去左一個位就confirm都唔知其它咩價錢~但見佢比好多野我地就咁就~~~~出血了

我暫只記得有30"x ?" 油畫~[/quote]

不如比較下丫. 我重想同佢地攞多d 野... 不過又驚自已獅子開大口.
知道大概幾多 都心中有數丫ma.
===

[quote:042b631bbe="Jess&Burns"][quote:042b631bbe="H&H"]我都join 左package 間野叫"新新娘"

我暫只記得有30"x ?" 油畫~[/quote]

不如比較下丫. 我重想同佢地攞多d 野... 不過又驚自已獅子開大口.
知道大概幾多 都心中有數丫ma.[/quote]依家冇向手 今晚post 上黎 只記得原本平左去7000 後黎指定左某攝影師唔知點傾傾下多左600蚊(唔唔...普通話水皮) 但多左6 張相(由30至36) 又多左本相簿(依家有3本) 又什么"百年相簿" 又uv又咩中間冇裁切既效果 幅油畫原本同你一樣24"又比到30"+訂做相框 又唔知做乜比多兩套設計衫(total 7套)比我影(要咁多做乜) 謝卡+親友卡有200+40張 仲有......
好似我咩都唔知咁 :mrgreen: 只係好似咁多野都幾抵咋~~佢話比個相熟既人幫我book airticket+hotel package 話3000蚊到就得 好平(都唔知佢講係for 1個定 2個 係NT$定HK$)

jessica 你會幾時去???