藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

影婚紗相 [複製鏈接]

RangerX

你d相真係好正 同好鬼扺呀
睇到我心陏陏...... :mrgreen:

[quote:ec00786816="女"]RangerX

你d相真係好正 同好鬼扺呀
睇到我心陏陏...... :mrgreen:[/quote]

我有一個損友 成日"摟"我買相機(因為小弟鍾意玩攝影)... 而佢既魔鬼名言係:

心動不如馬上行動!!
:em17:  :em17:  :em17:

[quote:8d4b0a7517="女"][quote:8d4b0a7517="Kiliyan"]唔知大家有無聽過或影過La Mariage呢? 我0係第2個forum睇過人地d相都唔錯喎~ 唔同一般果d咁formal :roll: ....[/quote]

我有個朋友同我同一日結婚 佢都係呢間野到影相 佢d相都好有台灣feel 大部份都唔係望住鏡頭影 好似自己係到自由發揮咁 有d人會比較鍾意呢d自然feel 但係我個人比較傳統 我鐘意對住鏡頭多d........ :mrgreen:

Yan 如你有興趣 我send幾張比你睇下[/quote]

我有興趣呀...pm左比你! Thanks~   
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

yan

公司冇料 返到rc email比你呀........

P女 唔該晒~
:em21:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

問了辛辛克萊一些詳情比大家睇睇咁即係抵唔抵呀? 唔知仲有冇價講呢
(其實我唔知向香港影D package 包D乜架)
有經驗既朋友講下有D咩需注意之類 thanks!

Extract from email:-

現在的優惠是減價10000

就是NT36000...A.B.C.D皆適用的...

公司包交通工具及油錢...數碼拍可含...拍的張數超過120張也可以...

機票加酒店請您自理...您預計幾月來可先排檔期拍照的...

照片部分 :                     
12 x 18吋照片     30款 ( 拍90 ~ 120 張)  相片防潮處理
8 x 11吋照片      30款 ( 為娘家本 與18”同畫面 ) 相片防潮處理
贈12 x 18吋精緻相本一冊 ( 可挑選 )
贈  8 x 11吋精緻相本一冊 ( 可挑選 )

贈 24吋放大照片一張 含精緻相框 (油畫or絲畫處理 )( 相框有多種選擇 )
贈 24吋含照片光碟 ( 30 張有選的照片)    包含修片

拍照部分 :

含內景拍攝   免費外景拍攝

拍照當日提供午餐便當

禮服部分 :

提供新娘新郎拍照彩粧。造型設計5 款.
提供新娘拍照白紗2套  拍照晚宴禮服2套

提供男士歐式禮服二套及配件三套 ( bow tie 腰封 ) ( 含襯衫 )

深色皮鞋需自備

男士請準備比較休閒風格的西裝或襯衫

可選擇男女中式 ( or日式 ) 造型禮服
提供拍照用飾品 ( 耳環 項鍊 )

全館禮服全新
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

收到最新的消息:辛辛克萊臨時取消明天來港參展,不過佢地話三月果個會黎... :roll:

三月果個婚紗展係18/19/20 @會展!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我諗係主辦單位有壓力俾佢地...

Dear RangerX:
Did you visit the exihbition last Sat???
We have join a package al~~~
[```]