藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

影婚紗相 [複製鏈接]

恭喜~恭喜~!!  :em19:
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:1066889a98="Suzuki"]Oh we will marry on July 2005 la!![/quote]

恭喜!
明年夏天就可以擺滿月喇! :em19:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:72ce88af0e="Suzuki"]Oh we will marry on July 2005 la!![/quote]

恭喜晒! :em19:

[quote:72ce88af0e="Suzuki"]Oh just $8888 la!!  But u can get a lot of things la!![/quote]

你個套餐包幾多野架?  :face13:

The package will inculde the following things:

30"油畫
32"寬彩晶
10"台架 X 2
18" + 12" 聖經系列1套
15"雜誌相冊
40"簽名綢
Thank you card x 100
60"海報
DVD
100 張相
:detective :detective :detective

大家要認真了解自已需要,唔好比D禮品蒙蔽!
我自已經驗係:

30"油畫  ->床尾條罅!
32"寬彩晶 ->床底
10"台架 X 2 -> ??
18" + 12" 聖經系列1套 -> (係咩黎?)
15"雜誌相冊 -> 最實際!
40"簽名綢 -> 擺酒後再無望過。
Thank you card x 100 -> 只留左兩張做書簽,朋友就睇完就"pai"
60"海報 ->書櫃頂封塵!
DVD -> 招呼朋友
100 張相 -> 最實際!

[quote:5638bfb644="Johnny Lung"]

請問可唔可以PM你啲靚相睇吓呀!因為我都想參考參考呀![/quote]

Sorry 睇漏左你個post 其實我地d結婚相 你可以係我個簽名位置既 "光影漫遊" 度搵到. 今個月9-10號九龍灣個婚紗展我幫襯果間公司都會參展 Johnny你有興趣的話到時可以去睇睇~  :em02:
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:60797a29ae="grassman"]大家要認真了解自已需要,唔好比D禮品蒙蔽!
我自已經驗係:

32"寬彩晶 ->床底
Thank you card x 100 -> 只留左兩張做書簽,朋友就睇完就"pai"
DVD -> 招呼朋友

你好鬼衰 :hit: ......
話時話....我有兩幅油畫tim呀 一幅放左櫃頂 一幅無上架 卷埋放左入櫃......
我用左酒店本火紅簽名簿 最大用途係...計人情.... :

你話唔要d油畫可唔可以換相呢?我影0個兩間都唔肯.....
[/quote]

To: 版主小姐,紅色字o個D唔後我寫架喎!
你...你.....想點呀! :twisted:

話時話....我有兩幅油畫tim呀 一幅放左櫃頂 一幅無上架 卷埋放左入櫃......

[quote:6e6206eb3c="grassman"][quote:6e6206eb3c="grassman"]大家要認真了解自已需要,唔好比D禮品蒙蔽!
我自已經驗係:

32"寬彩晶 ->床底
DVD -> 招呼朋友

[/quote]

To: 版主小姐,紅色字o個D唔後我寫架喎!
你...你.....想點呀! :twisted:[/quote]

grassman先生 我改返啦......唔好 :twisted:  :twisted:
我成日都禁錯掣..... h:

RangerX...遲到好過無到 ops: ...我也想看你們的婚紗相喔 h: ...