藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

影婚紗相 [複製鏈接]

[quote:e6d5e43f3a="SEVEN"]RC又真係好多人..結婚 !
個個星期都見到有花車 !
好熱鬧 ![/quote]

:yeah:  :yeah: 這裡旺呀 !
JANICE :em11:

[quote:25b3963ae7="Kiliyan"]我諗我無咁快喎...點會第二位呢~
bikbark都未快第三位瓜(我估咋)....

仲有好多鄰居快結婚過我地架 ah poon 你查下先啦! :detective
[/quote]

咁我凈係認識你地之馬 仲有邊d list出黎 等大家開心下 !  :em04:

我都係係台灣影婚紗相架!!
我落機就去影第二日去間相第三日就可以羅晒d相跟手就返香港喇!!!
唔使好似其他咁冇得自己間相仲要等成個月先收到相重要自己比郵費喎!

我呢有42張相男女各6款做型及化妝.
包30"大油畫
一本18"大相薄
同一本3R相薄.
一幅簽名綢
42張相底.
仲有cd rom.(不過我因為時間太趕所以冇做到!)

埋單$4000港幣...(冇加過任何錢)...service仲very good 呀!

Raymond&Angel

你可唔可以放0的相俾我地睇0下呀......

[quote:66f3bb7e0f="alankle"]Raymond&Angel

你可唔可以放0的相俾我地睇0下呀......[/quote]

可以 ...唔該你比你email我呀...tks! h:

[quote:4ca03cab4f="Raymond & Angel"][quote:4ca03cab4f="alankle"]Raymond&Angel

你可唔可以放0的相俾我地睇0下呀......[/quote]

可以 ...唔該你比你email我呀...tks! h:[/quote]

Raymond & Angel

可否send埋比我o地?

Andy & Phy

Raymond & Angel:
I have sent to you la~~~
see pm please~~~
[```]

之前睇報紙有段訪問講一間位於中環新派o既影o婚紗相公司 佢o地會o係相到加插畫 又會影到個新娘好似跳起咁 總之有別於一般o既婚紗相 價錢大約9千蚊 但係唔知包幾多野. 原本對影婚紗相無興趣o既我都有d心動. ops:
G :em21: P

D婚紗好靚 !
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[quote:bbb2e94b7f="Raymond & Angel"]我都係係台灣影婚紗相架!!
我落機就去影第二日去間相第三日就可以羅晒d相跟手就返香港喇!!!
唔使好似其他咁冇得自己間相仲要等成個月先收到相重要自己比郵費喎!

我呢有42張相男女各6款做型及化妝.
包30"大油畫
一本18"大相薄
同一本3R相薄.
一幅簽名綢
42張相底.
仲有cd rom.(不過我因為時間太趕所以冇做到!)

埋單$4000港幣...(冇加過任何錢)...service仲very good 呀![/quote]

Raymond & Angel

請問兩位可否告知那間公司的contact呢?我都很想看看你們的靚靚婚紗相啊!

Thanks!!