藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

影婚紗相 [複製鏈接]

[quote:f690acba97="女"][quote:f690acba97="Tomato"]你地個個都去台灣影......好羨慕..... :em04:

H&H 個package有音樂盒送埋 咁盞鬼ge??

kiliyan 其實0係香港影都可以唔比人屈 最緊要係你揀相0個陣黑面過d sales :mrgreen:

我第一次影 影左7xxx蚊 第二次影加左500蚊咋 (因為係酒店送coupon 所以唔駛錢.... :em09: )....第一次因為間野出名唔老屈 第二次影全靠我隻佬黑面黑足全場 8)[/quote]

我都覺得你好勁 可以忍住唔買野 我個package當初要大約$8000 但最取後大約$15000埋單[/quote]

哈哈.....我見到隻佬黑口黑面 所以唔敢咁大膽整咁多野..... 其實第一次影0個陣 咁0岩有大優惠 個package都係2980ge package 係我靜雞雞加多本相簿 加多件男仔禮服 (個package包一套咋 :x )  所以最後先搞到要7xxx......

[quote:c27813d20a="H&H"]heehee i also choose 桃園~~ actually I like Autumn but i don't want to wait ~[/quote]
好心急喔
hehe....  :em12:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

bikbark ; 你今年幾月結婚 ?
\'Blue\' :yeah: :yeah:

[quote:530eab8b4d="bikbark"][quote:530eab8b4d="H&H"]heehee i also choose 桃園~~ actually I like Autumn but i don't want to wait ~[/quote]
好心急喔
hehe....  :em12:[/quote]

其實...呢個都係我既心聲...嘻嘻~~~~ ops:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:ccc866db41="BLUE"]bikbark ; 你今年幾月結婚 ?[/quote]
我無所謂呀 今年出年後年都無所謂 事實上心急o個個唔係我
而且睇依家o既"工作"進度同安排 都一定唔係今年o既事
結o左婚或今年結婚o既街坊 逗多幾年利是係我o既main objective :em12:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:66c2b399c3="bikbark"][quote:66c2b399c3="BLUE"]bikbark ; 你今年幾月結婚 ?[/quote]
我無所謂呀 今年出年後年都無所謂 事實上心急o個個唔係我
而且睇依家o既"工作"進度同安排 都一定唔係今年o既事
結o左婚或今年結婚o既街坊 逗多幾年利是係我o既main objective :em12:[/quote]

哈哈...咁即係心急果個係佢.....呵呵~~ :em17:  :em17:
我都要向你學習學習 唔好做心急果個先...嘻嘻~~~~   
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:590e54aa6a="Kiliyan"]
哈哈...咁即係心急果個係佢.....呵呵~~ :em17:  :em17:
我都要向你學習學習 唔好做心急果個先...嘻嘻~~~~   
[/quote]
做心急o個個都好呀,有d推動力嘛!
如果成個結婚project俾我搞,拖拖o下搞幾年都唔定呀......  :em08:

今日RC又有花車...晤知係晤係網友呢 ?
\'Blue\' :yeah: :yeah:

係啊 ! RC真係個個星期六 日..都有人結婚..晤知RC係晤係真咁旺 !
JANICE :em11:

咁幾時輪到你"oon" ??
RC真係好多準新人喎 !