藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

影婚紗相 [複製鏈接]

不過我覺品質最緊要 如果影得唔靚比咁多野我都冇用~

希望好啦~
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:2ad29e8bdd="H&H"][quote:2ad29e8bdd="Jess&Burns"][quote:2ad29e8bdd="H&H"]我都join 左package 間野叫"新新娘"
$7600 但好似多你D野呀又有D我冇既~~其實我地只係去左一個位就confirm都唔知其它咩價錢~但見佢比好多野我地就咁就~~~~出血了

我暫只記得有30"x ?" 油畫~[/quote]

不如比較下丫. 我重想同佢地攞多d 野... 不過又驚自已獅子開大口.
知道大概幾多 都心中有數丫ma.[/quote]依家冇向手 今晚post 上黎 只記得原本平左去7000 後黎指定左某攝影師唔知點傾傾下多左600蚊(唔唔...普通話水皮) 但多左6 張相(由30至36) 又多左本相簿(依家有3本) 又什么"百年相簿" 又uv又咩中間冇裁切既效果 幅油畫原本同你一樣24"又比到30"+訂做相框 又唔知做乜比多兩套設計衫(total 7套)比我影(要咁多做乜) 謝卡+親友卡有200+40張 仲有......
好似我咩都唔知咁 :mrgreen: 只係好似咁多野都幾抵咋~~佢話比個相熟既人幫我book airticket+hotel package 話3000蚊到就得 好平(都唔知佢講係for 1個定 2個 係NT$定HK$)

jessica 你會幾時去???[/quote]

umm....似乎我都重有d 空間可以再傾喎~唔緊要 到時影完 加相時再屈!
我有六套衫 其實我覺得都幾夠啦~
book airticket + hotel 那裡 我打算出去問問... 佢那個是$1980 per head. 唔知出面咩價位 要睇睇先得.
我會二月18 - 21 去影. 不如一齊啦~ 係咪去台北呀?
===

[quote:3db877145e="H&H"][quote:3db877145e="Jess&Burns"]我們都Join 了. 叫: 台灣絶色

$7300 package:
24 x 30 油畫一幅連框
12 x 18 相連uv - 30 張
4 x 5 相連uv - 30 張
電腦美編: 做到約相片的1/3,大小相簿都會加入.
20 x50 簽名海報
謝卡 100張
相CD
底片
靚靚水晶頸練一條.
寬頻框連相一幅
抱枕(有相) 一對
12”桌上框連相 一張
4" X 5" - 20PIC 掌中本 一本

如再加相, 每張$150- ( 會在所有相薄內加入)

抵唔抵呀? 重有咩野可以爭取?[/quote]我都join 左package 間野叫"新新娘"
$7600 但好似多你D野呀又有D我冇既~~其實我地只係去左一個位就confirm都唔知其它咩價錢~但見佢比好多野我地就咁就~~~~出血了

我暫只記得有30"x ?" 油畫~[/quote]

你o地o個兩間都幾抵喎 我book o左要NTD49888 但係d o野同你o地差不多咋  :cry:

[quote:bc508cb615="andy&phy"]
你o地o個兩間都幾抵喎 我book o左要NTD49888 但係d o野同你o地差不多咋  :cry:[/quote]

唔緊要. 可以係加相時再屈. 反正你現在都是比了訂 是嗎?
NT49888係咪即係HKD11500左右呀?
===

[quote:91ddb6bc27="Jess&Burns"][quote:91ddb6bc27="andy&phy"]
你o地o個兩間都幾抵喎 我book o左要NTD49888 但係d o野同你o地差不多咋  :cry:[/quote]

唔緊要. 可以係加相時再屈. 反正你現在都是比了訂 是嗎?
NT49888係咪即係HKD11500左右呀?[/quote]

係呀 已經比o左訂.  不過聽你講完係雨季都想改二月尾去影.
我計過應該唔超過HKD20000

2月尾都可以諗諗
$1980 package 好似唔係平喎~
不如大家分頭去搵D package 資料一齊格價啦好嗎?

仲有你地打算去邊個景點呀好似個個都OK 好難揀~

我地同你地個package 都差唔多 但係我地包機票同酒店
價錢係一萬蚊 我地四月二至五共四天我覺得幾抵.
其實如果唔太熟台灣 不如叫佢地幫你地包埋啦 我問過一間 佢地都係架三千咋
不過我唔知佢地指一個人定係二個人.

我問過旅行社 佢o地話d package未出 最快都要一月尾. 我諗都要四周圍問o下先得.  如果你o地有資料 請提供埋比我. tks!

至於景點 我都未定呀 因為真係度度都好靚 所以而家仲未confirm.

其實我覺得如果未join 的人 如果真係鐘意 先join 最低消費package 但保留以優惠價upgrade  的權利.

這樣致少可以有選擇餘地 我們Join 時 其實都可以join 埋個$1980 的機票連酒店 但我覺得出面可能唔使咁貴 所以先唔join.
而有時 他們雖然是包括在package 內 但羊毛出在羊身上 可能會局你住一些你不是太想住的酒店或你不是太想乘的飛機(包括夜機及不喜歡的公司)但因為你已包括了在package 又不能退 到時便麻煩了.

**呢d 野係"痕昌" 呢單野學返黎既~(當時諗住無所謂 join 埋可以方便d 點知"靚" 野) 所謂經一時長一智 那一次的教訓 使我們學會做一個較精明的消費者!***
===

我都係咁諗~我可以揀超早機去同住D方便既地方lor~又唔想搭華航呢~