藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: RamblerVillager
打印 上一主題 下一主題

要不要去信傳媒? [複製鏈接]

go ahead send the complain letter to media pls tks!

正式投訴信已發出
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=45496

hi 我是誰,

先講明,我係turboying not turbowing.  我係你忠實FANS嚟架.  我一定支持你。
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

Thanks 我是誰!!!
Anyway wait & see what will happen. Hopefully Hutchison may change then we win. Or else is 兩敗俱傷! We all lose!!!

我是誰兄:

全力support您!!

多謝您為我們所做的所有事情!!

谁兄 虽然我迟咗冇份签名(6月19号晚才知道蓝澄业主网) 但是精神上支持你. 如果下次需要签名或者有行动需要人手 预埋我一份.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

我是誰

你千祈唔好客氣 你義務為我地出力 真係無言感激. 當然 每個做法都會引起唔同既聲音 做人點可能滿足到全世界呢? anyway 我地支持你.........

封信係星期日晚傳眞去壹週刊嘅,星期一我再寄出正本。

壹週刊的確唔係一本有公信力的週刊,嘩眾取寵的技巧大家早已領教!但係寄去明報、SCMP又會有幾多人睇?東週刊、快週又唔敢[得罪]李生,壹週刊至少每期有十五萬讀者。

我唔敢話寄去傳媒一定有幫助,但係我哋已經争取咗2 、3 個月;由小至大,一步一步同佢哋Fight,我哋每次話要[投訴],佢哋先至派人同我哋[溝通],但結果無一次承認係[正式會議],更沒有任何承諾;同管理處[開會]係咁,同和黃物業總經理[開會]又係咁!

我哋係真金白銀買樓,投訴信上嘅要求亦不是强人所難;點解要乞求和黄可憐?被人玩了三個月,還要笑着口臉求他再玩自己?如果這是其它業主的决定,我只有說人各有志。

對對對。

執漏總有完成的一天,但這代表他們已不需要負責嗎?
多謝各位!! :em04: 滑滑呀嘟嘟~~似豬膏咁滑,牛油蛋達無咁滑~~圓圓面珠我想錫一啖~~ :em04:

WYCHAN... 你有也意見???