藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4319|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

可以o既話...... [複製鏈接]

如果可以o既話 11月20號星期日下晝可唔可以唔安排球賽呀?
唔該晒!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

Re: 可以o既話......

[quote:4ba6777dfa="bikbark"]如果可以o既話 11月20號星期日下晝可唔可以唔安排球賽呀?
唔該晒![/quote]

你o個日有場紙呀? 如果冇 要睇下Chee兄或Grassman有冇場紙先得bor...
Rambler Crest Soccer Club

其實係我想約好幾位街坊o個日去街(都幾緊要o架)
驚佢o地要去踢波,所以諗住你o地未安排o既話,
就睇下o個日可唔可以唔安排球賽(雖然唔安排球賽佢o地都未必會應約)

對唔住令你誤會
如果安排唔到都無問題
h:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

大少奶
就算有球賽通常都係夜晚8-10.
未試過踢下午所以唔使擔心.
九成九都冇球賽....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我知咩事... :mrgreen:
總之各位街坊要騰出時間啦 因為0黎日係佢0既大日子...
大少奶 我已經留左時間俾你架啦!

多謝先
遲d再約實你o地幾點去街啦

Re: 可以o既話......

[quote:bddb6f2c59="bikbark"]如果可以o既話 11月20號星期日下晝可唔可以唔安排球賽呀?唔該晒![/quote]

Sorry! 原來我睇錯o左添...  h:
Rambler Crest Soccer Club

我諗唔到有乜衝突,如果撞期,我地咪踢完波,著住波衫,成隊一齊去o羅,幾有氣(味)勢呀!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

都ok o架,o黎到就得o架啦

如果可以o既話 11月20號星期日下晝可唔可以唔安排球賽呀?
唔該晒!
九成九都冇球賽....

請放心  我已有場19-11-2005晚上8-10林仕得
各師兄抱歉  近來少上來 :em14: