藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

Snoopy (包括Peanuts同Woodstock)愛好者大召集 [複製鏈接]

[quote:44bc3cfafa="gp"][quote:44bc3cfafa="H&H"]咁你地有冇曾幾何時 為左snoopy 日日走去麥記........諗起都好厭.....麥記d野食[/quote]

我有第一套個28隻snoppy......係我老頂好辛苦咁幫我換番o黎   佢地第時會跟我一齊入伙 [/quote]

我都有第一套 係我個男朋友 即而家個老公換0架!!0個時真係好感動 佢又多暗瘡 仲日日要食麥當當.................0個時0岩0岩拍拖緊係禁好啦 而家佢睬你都傻 :em18:

之後0個d都係選擇性換!!有無機場快線紀念列車同車飛??
0個時我表姐住東涌 上佢屋企玩 見到snoopy車經過 好鬼開心!!(如果有得搭就好lu!!)

唯一有樣野好失策 無申請張snoopy信用卡 因為佢出0個陣失業嘛!!
而家有野做又想申請番!!

我無麥記snoopy,因為真係唔想d朋友或者自己要食麥記食到流鼻血(始終我唔係熱血fanshi嘛),所以就咁囉......不過第日去你o地屋企望o下都開心o架啦
張credit card我申o左呀,不過無簽過,因為唔想"look"花張card呀
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:583c188443="bikbark"]我無麥記snoopy,因為真係唔想d朋友或者自己要食麥記食到流鼻血(始終我唔係熱血fanshi嘛),所以就咁囉......不過第日去你o地屋企望o下都開心o架啦
張credit card我申o左呀,不過無簽過,因為唔想"look"花張card呀[/quote]

何止流鼻血 仲有食到嘔 :em15:  仲要過一排先敢再食麥當當......

我驚申請左唔碌會唔會比人罰呢 :?:或者加我年費默弊  :!:
唔知申請付屬咭有無snoopy嘜頭呢???
都係申請返張先旁0下身先

[quote:45614f5321="Tomato"]
我都有第一套 係我個男朋友 即而家個老公換0架!!0個時真係好感動 佢又多暗瘡 仲日日要食麥當當.................0個時0岩0岩拍拖緊係禁好啦 而家佢睬你都傻 :em18:[/quote]

:em11: Agree

[quote:45614f5321="Tomato"]
之後0個d都係選擇性換!!有無機場快線紀念列車同車飛??
[/quote]

我除o左鍾意儲錢外 :em12: 另外就係儲地鐵飛 所以我有買個套機場快線紀念列飛 幾靚呀!
G :em21: P

[quote:75c11f9f01="gp"][quote:75c11f9f01="Tomato"]
我都有第一套 係我個男朋友 即而家個老公換0架!!0個時真係好感動 佢又多暗瘡 仲日日要食麥當當.................0個時0岩0岩拍拖緊係禁好啦 而家佢睬你都傻 :em18:[/quote]

:em11: Agree [/quote]

男仔禁樣係唔得0架 :em16: !!

[quote:8b61be07f0="Tomato"]唯一有樣野好失策 無申請張snoopy信用卡 因為佢出0個陣失業嘛!!
而家有野做又想申請番!![/quote]我有呀 仲申請埋張八達通呀 :mrgreen:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

你地當年有無換蘋果日報送既snoppy八達通套 我而家仲用緊......當然係marcie啦! :wink:
G :em21: P

[quote:d3ba8b5ac5="gp"]你地當年有無換蘋果日報送既snoppy八達通套 我而家仲用緊......當然係marcie啦! :wink:[/quote]有呀有呀 有兩套 一套儲 一套用 :mrgreen:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:114756f792="H&H"][quote:114756f792="Tomato"]唯一有樣野好失策 無申請張snoopy信用卡 因為佢出0個陣失業嘛!!
而家有野做又想申請番!![/quote]我有呀 仲申請埋張八達通呀 :mrgreen:[/quote]

有無要埋本支票簿??