藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: chee
打印 上一主題 下一主題

6月份第二場 (6/24 葵芳運動場 8-10) [複製鏈接]

A&B 好耐冇見 以經唔係好認得你喇... 你係咪都係搭948返工ga?  
有幾次見到個人好似係你 但又唔sure 所以冇叫到你... ops:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:0e56615955="Eddy Lam"]A&B 好耐冇見 以經唔係好認得你喇... 你係咪都係搭948返工ga?  
有幾次見到個人好似係你 但又唔sure 所以冇叫到你... ops:[/quote]

係呀 我地咪打過一次招呼囉 你太太都響度...不過之後都冇見過你喇!!
下次記住叫我!!

[quote:25fddc4f78="A&B"]下次記住叫我!![/quote]

依癲啦  

24-6-2006
地點:葵芳運動場(新都會對面)
時間:晚上8-10
對手:SFXS
隊衣: 阿根廷(藍白)

01. Chee
02. Eddy
03. Grassman  (打對面)
04. Dennis
05. Billy
06. 肥度
07. EpSon
08. Keane
09. vincent
10. newbiegary
11. Andy
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

新手有以下問題﹐請不要見怪 ops: ﹕
1.請問邊個係聯絡人﹖
2.葵芳運動場係草場定街場﹖假如係草場我要預先買boot :em04:  :em04:
3.到時係自己去定係樓下集合﹖

[quote:84cac4f551="newbiegary"]新手有以下問題﹐請不要見怪 ops: ﹕
1.請問邊個係聯絡人﹖
2.葵芳運動場係草場定街場﹖假如係草場我要預先買boot :em04:  :em04:
3.到時係自己去定係樓下集合﹖[/quote]

1. 通常找我,但也可找Eddy or Billy,佢地都係活潑份子!
2. 暫時我們只在硬地場作賽!
3. 一定有人係RC出發,請在7:15左右上網update!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:b54fdcfb2f="grassman"]

1. 通常找我,但也可找Eddy or Billy,佢地都係活份子!
[/quote]

活潑份子??? :sweat:
好似形容你個女啱d喎....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:30db842d39="newbiegary"]新手有以下問題﹐請不要見怪 ops: ﹕
1.請問邊個係聯絡人﹖
3.到時係自己去定係樓下集合﹖[/quote]

我pm我電話號瑪比你.
有咩問題可以call我.

會著住波衫係小巴站等.
好易認架咋....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

今次好齊腳 前中後都有呀!!!  :em11:

24-6-2006
地點:葵芳運動場(新都會對面)
時間:晚上8-10
對手:SFXS
隊衣: 阿根廷(藍白)

01. Chee
02. Eddy
03. Grassman  (打對面)
04. Dennis
05. Billy
06. 肥度
07. EpSon
08. Keane
09. vincent
10. newbiegary
11. Andy
12. Dracula
13. Dracula's friend
見過鬼就唔怕黑啦~