藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 17058|回復: 59
打印 上一主題 下一主題

7月份第一場 (7/8 SAT) [複製鏈接]

8-7-2006
地點:葵涌運動場1號硬地或青衣公園
時間:下午6-8
注意:等我睇吓邊個場唔曬(或者各師兄比意見)
希望可以自己友對賽

1.chee

[quote:ae831183a0="R & M"]隊長,我想問幾時有賽事傳真睇呀 :?:[/quote]

我都唔知,我仲做緊上星期二的工作! :dead:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

隊長,我想問幾時有賽事傳真睇呀 :?:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

噚晚踢成點呀? 好唔好玩?
Rambler Crest Soccer Club

8-7-2006
地點:青衣公園
時間:下午6-8
自己友對賽

Team 1 [shadow=green](橙)[/shadow]
1. chee
2. Dennis
3. (空)
4. Billy
5. Stephen
6. John(佢要求同Patrick對賽,有冇Team 1既兄弟同佢掉組<---私人恩怨)
7. Vincent
8. Grassman
9. Keane
10. 肥度

Team 2 [shadow=yellow](BLUE)[/shadow]
1. 肥度's friend
2. 肥度's friend
3. Patrick
4. (空)
5. vincent's friend
6. vincent's friend
7. 榮仔
8. 榮仔's friend
9. 榮仔's friend
10. 榮仔's friend

雖然分了Team,但最好都預備齊兩套球衣!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:eeb6903167="Eddy Lam"][quote:eeb6903167="R & M"]鋼門唔好去舊同學聚會啦!Team 1 需要您!

路人甲示[/quote]

搞到我好鬼想放班friend飛機...不過 Epson守龍技術比我更好 請放心!!!  :em12:[/quote]

oh!!! 無啦... 今晚要上堂 無得黎.... 要放大家飛機忝... 唉...
即係今晚少兩個人呀....

大家努力.

[quote:2a20cab13d="Eddy Lam"][quote:2a20cab13d="R & M"]鋼門唔好去舊同學聚會啦!Team 1 需要您!

搞到我好鬼想放班friend飛機...不過 Epson守龍技術比我更好 請放心!!!  :em12:[/quote]

記住:遠親不如近鄰呀!一於放班舊同學飛機啦!

路人甲示

[quote:515f7aaca3="R & M"]鋼門唔好去舊同學聚會啦!Team 1 需要您!

搞到我好鬼想放班friend飛機...不過 Epson守龍技術比我更好 請放心!!!  :em12:

[quote:b46f0fb128="Eddy Lam"][quote:b46f0fb128="grassman"][quote:b46f0fb128="R & M"]咦!Team 1 邊個做龍門呀?

:sweat:[/quote]

Epson  :[/quote]

鋼門唔好去舊同學聚會啦!Team 1 需要您!

路人甲示

[quote:07138a6954="grassman"][quote:07138a6954="R & M"]咦!Team 1 邊個做龍門呀?

:sweat:[/quote]

Epson  :