藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

希望召開業主大會 [複製鏈接]

[quote:0a5e8ef3e6="hales"][quote:0a5e8ef3e6="vivian"]看來要召開業主大會唔係咁易!!
呢個就係結論了.[/quote]

如果認真做 無話做唔到既.......
無人可以叫佢放棄咖!
我都等緊收睇"大長G".......[/quote]冇錯冇錯期待中...
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我係果邊都見到好多人"支持"架播....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

今日好似特別多人上黎喎...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:68a9971a18="Billy"]我係果邊都見到好多人"支持"架播....[/quote]
一個好簡單既問題 你會唔會去支持一個連自己都唔支持自己既人呢?

[quote:b469c409b0="hales"][quote:b469c409b0="Billy"]我係果邊都見到好多人"支持"架播....[/quote]
一個好簡單既問題 你會唔會去支持一個連自己都唔支持自己既人呢?[/quote]

一個值得深思既問題.

我唔會.

我只係見到好多人由支持佢. 變成唔再信佢姐.
===

[quote:53cc96993a="Jess&Burns"][quote:53cc96993a="hales"][quote:53cc96993a="Billy"]我係果邊都見到好多人"支持"架播....[/quote]
一個好簡單既問題 你會唔會去支持一個連自己都唔支持自己既人呢?[/quote]

一個值得深思既問題.

我唔會.

我只係見到好多人由支持佢. 變成唔再信佢姐.[/quote]

其實本來仲想叫提意一下將呢篇文置頂 不過而家睇黎呢篇文好似應該改
標題先岩... :
甚至有少少覺得應該將呢篇文forward去吹水區 :
但係又好似唔係幾好...

希望有進一步消息 認認真真咁進行召集 然後先再置頂可能會好o的都未定 :

[quote:52998511fe="hales"][quote:52998511fe="Billy"]我係果邊都見到好多人"支持"架播....[/quote]

梗係"支持"啦.

[quote:fb16d8c204="Billy"][quote:fb16d8c204="hales"][quote:fb16d8c204="Billy"]我係果邊都見到好多人"支持"架播....[/quote]

梗係"支持"啦.[/quote]

好! 坦白從寬
:HIT:
到底你係 Pekkle_hello ~︽~ billy888 TYRes crazyinrc其中邊幾個? :x
:HIT:  :HIT:
一定係billy888喇 :HIT:

[quote:bbbad1fc77="Jess&Burns"][quote:bbbad1fc77="hales"][quote:bbbad1fc77="Billy"]我係果邊都見到好多人"支持"架播....[/quote]

一個值得深思既問題.

我唔會.

我只係見到好多人由支持佢. 變成唔再信佢姐.[/quote]叫人點支持嗟 一時一樣 五時花六時變....
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

jessica不如將呢篇野界開佢 開過個topic叫 希望召開孽主大會 forward
去吹水區呢?