藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

壁球 [複製鏈接]

I think so! 但RangerX有冇計?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:a09e1de694="Sure Win"]睇黎我好難同你地班男士打壁球 火藥味咁重.

Queenie
我有時間的話約你打好過.

Grassman
我想你教我乒乓球技術.[/quote]

好呀!
Q. h:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:2bbf0ac7b4="grassman"]I think so! 但RangerX有冇計?[/quote]

草人 果$20蚊guest ticket係一定要俾的 不過book埸咁平 拉返均都抵既~
同埋我可以book壁球場 羽毛球場 藍球場 乒乓波枱... 都係好抵既 大家可以諗下.
講返星期二壁球先 all are welcome 仲有邊個想黎 請報名!  h:
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:4dadc5c881="grassman"]莫愁幾時返呀? 約埋你、ICE、SUREWIN、Q 一齊打啦! :em19:[/quote]

约11号晚。不过16或18号离开(放假)。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:39d746d021="grassman"][quote:39d746d021="RangerX"]下個星期二晚我係CityU同我同事有局 6:30pm - 8:30pm
草人你黎唔黎到呀?
你買定頭盔 咁我自備穿透彈啦!  :em13:[/quote]
你咁講,緊係黎! :em12:
[/quote]

我今朝完全起唔到身,腰酸骨痛! :em05:

[quote:37fffd569c="grassman"][quote:37fffd569c="grassman"][quote:37fffd569c="RangerX"]下個星期二晚我係CityU同我同事有局 6:30pm - 8:30pm
草人你黎唔黎到呀?
你買定頭盔 咁我自備穿透彈啦!  :em13:[/quote]
你咁講,緊係黎! :em12:
[/quote]

我今朝完全起唔到身,腰酸骨痛! :em05:[/quote]

Grassman 你都有今日喇! 哈哈哈...  :em17:
我第一次同你打就係咁既情況喇 果次足足痛左三日 上落樓梯都困難丫!   :nowords:
今次搵多一個人黎圍你 証明係work既! 我今朝冇野喎 行得 走得... 幾時再打啫?  :zdevil:
www.lightcreation.com.hk/lewis

陰謀! :shock:

GRASSMAN
如果佢地打羽毛球o既話我先幫到你.
我用手碗力用得太多唔敢打壁球喇.

RangerX
你打唔打羽毛球架.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

:sweat: 你地都係二座既,都唔知有冇夾埋!

利害唔中計... h:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]