藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

有玻璃窗換啦...... [複製鏈接]

呢排都有落大雨 想問下換左玻璃的window有冇漏水  window邊有冇水漬 ?
:D :D :D

Re: 有玻璃窗換啦......

[quote:0a896a78d0="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:0a896a78d0="eric_818"][quote:0a896a78d0="Mr. & Mrs. FireFire"]今朝走上RC睇....玻璃窗已經換左...
仲見到好多單位都換緊....
好消息..[/quote]

火火:

請問您於幾號交Form呢?[/quote]
19/4月交Form...
記住要親身去追...... :evil:[/quote]

我住6座20/4交form
今日打電話去追殺佢
佢居然話仲要2-3個星期先換到
都唔知有冇攪錯? :twisted:
真係唔丙都唔得 :em20:

今日下午我去左收樓處同管理處發爛.
起初又係叫我留電話 我話我落過黎百幾次次次都係留電話之後又放飛機 直頭問佢想點 玩夠未!!
佢之後仲話聽佢講先 我話講詳諸...依家我講你知呀! 4月等到依家等乜呀! 等你再放飛機呀.
"小"完一輪之後 佢仲於去左影印又打電話 搵左個Mr. kwong 打比我 話一個星期內clear problem 但window未有schedule 但我要佢一定要兩日內覆我schedule.
今晚有個 Mr. ho 打黎 promise 一個星期 clear up problem and change window before 30-June!!

各位 努力呀!

呢個故事教訓我地... 有d人唔"小"唔得 he he...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

我今日响電話都"小"咗佢哋一輪
佢哋誓神"bep"願話今日一定覆... ...

結果當然都係放飛機... ...

[quote:5a0dde034e="eric_818"]我今日响電話都"小"咗佢哋一輪
佢哋誓神"bep"願話今日一定覆... ...

結果當然都係放飛機... ...[/quote]

唉....我都一樣 :roll:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

請問5座開始change window 未呀.
打去問佢地 佢地又話玻璃到左 禁重等咩呀

[quote:75229312d2="Stephen@RC"]請問5座開始change window 未呀.
打去問佢地 佢地又話玻璃到左 禁重等咩呀[/quote]

打咗成日又話覆我又冇下文只知道話太多玻璃換唔切要等多2ㄧ3星期.
目只近觀心能望遠

[quote:0630238b6d="Stephen@RC"]請問5座開始change window 未呀.
打去問佢地 佢地又話玻璃到左 禁重等咩呀[/quote]

too bad......
t/5 的 window 未 change 呀 :em01:

Backed to my flat yesterday night and all my window (except kitchen) were changed! Good!