藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

芒果糯米慈 [複製鏈接]

[quote:7764e1fb7e="Andrew & Jessica"]billy 我地同你真係夾呀  我地同一日結婚 而家我都有左bb呀 不過無你咁快生得 我要出年二月呀 我地兩pair真係夾呀 anyway 恭喜你先[/quote]

恭喜晒 :em19: ,已經幾多個星期呀!
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

恭喜 Andrew & Jessica  :yeah:

好o野~好多BB同我玩喇~ :yeah:  :yeah:  :yeah:
:em09:

而家接近三個月啦 我都希望第時BB多D小朋友同佢玩呀
:em21: 我地係一家人呀

恭喜你呀,Andrew&Jessica! :em19:
我好似無乜撞過你地,無緣睇到你個細路添!

要照顧老婆,唔好打咁多遊戲機啦,搬哂去我屋企喇! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:7829b4d80d="Andrew & Jessica"]billy 我地同你真係夾呀  我地同一日結婚 而家我都有左bb呀 不過無你咁快生得 我要出年二月呀 我地兩pair真係夾呀 anyway 恭喜你先[/quote]

真係夾呀.... :yeah:
我都恭喜你先.

係咁快講出黎唔怕bb小氣牙~~~~
我地過左4個月先至講咋.... ops:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:13c0e3c047="Kiliyan"]

Surewin!!!!! 我要見你個大肚樣呀!!!! 你邊晚得閒呀???? pm你個電話比我丫..呵呵~   [/quote]

我pm左比你喇.
你call佢啦...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

RC生育大使草人近年ge鼓勵生育言論 終於陸續見到成績......恭喜你呀草人!!

[quote:2dbcb4933c="Andrew & Jessica"]billy 我地同你真係夾呀  我地同一日結婚 而家我都有左bb呀 不過無你咁快生得 我要出年二月呀 我地兩pair真係夾呀 anyway 恭喜你先[/quote]

恭喜晒 恭喜晒 我第時要去你屋企同bb玩叮噹波波池 :yeah:

[quote:f950122447="R & M"]佢大住個肚再加上剪短 o左既髮型,個樣真係又可愛又幸福咖! :face13:[/quote]

佢真係好cute呀 好想"miss"佢面豬仔!!

[quote:6d51124c66="Tomato"]RC生育大使草人近年ge鼓勵生育言論 終於陸續見到成績......恭喜你呀草人!![/quote]

你都未成事,我覺得我好失敗! :poor:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!