藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

壁球 [複製鏈接]

[quote:7780af33b2="grassman"][quote:7780af33b2="RangerX"]草人 我塊拍拉好線喇 幾時出黎再抽過?! :evil:[/quote]

你自己找"屎"(死)! 好,幾時方便你呀? 今次我會買定頭盔!

p.s. 這個Sat Sun都唔得![/quote]

噢~ 六日唔得呀?  :em06:
下個星期二晚我係CityU同我同事有局 6:30pm - 8:30pm
草人你黎唔黎到呀?
你買定頭盔 咁我自備穿透彈啦!  :em13:
www.lightcreation.com.hk/lewis

睇黎我好難同你地班男士打壁球 火藥味咁重.

Queenie
我有時間的話約你打好過.

Grassman
我想你教我乒乓球技術.

唔係下下都咁激o既! 其實我鍾意教人打壁球,我同亞Q講:[你同我打時,你會覺得自己打得好叻!因為我遇強越強、遇弱越弱。] 係認真既,唔係串佢!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:7f2ed69a59="grassman"]其實我鍾意教人打壁球[/quote]
咁得闲指点吓我呀唔该 :em14:  :em14:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:82e112337d="RangerX"]噢~ 六日唔得呀?  :em06:
下個星期二晚我係CityU同我同事有局 6:30pm - 8:30pm
草人你黎唔黎到呀?
你買定頭盔 咁我自備穿透彈啦!  :em13:[/quote]

會唔會唔方便呀!
多一個人,你D同事會打少好多!

[quote:165e70d8d2="grassman"][quote:165e70d8d2="RangerX"]噢~ 六日唔得呀?  :em06:
草人你黎唔黎到呀?
你買定頭盔 咁我自備穿透彈啦!  :em13:[/quote]

會唔會唔方便呀!
多一個人,你D同事會打少好多! [/quote]

你同我定啦 如果夠人的話 我地會book兩個場tim呀! CityU book場好平芝麻 $10一個鐘 抵到爛呀! 你究竟黎唔黎啫?  :em12:
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:083b251c22="leemoksau"][quote:083b251c22="grassman"]其實我鍾意教人打壁球[/quote]
咁得闲指点吓我呀唔该 :em14:  :em14:[/quote]

我都想打呀 但我唔叻 而且太肥跑唔郁......  :em06:  :em06:  :em06:

[quote:9ceb136c4e="RangerX"][quote:9ceb136c4e="grassman"][quote:9ceb136c4e="RangerX"]噢~ 六日唔得呀?  :em06:
草人你黎唔黎到呀?

會唔會唔方便呀!
多一個人,你D同事會打少好多! [/quote]

你同我定啦 如果夠人的話 我地會book兩個場tim呀! CityU book場好平芝麻 $10一個鐘 抵到爛呀! 你究竟黎唔黎"?  :em12:[/quote]

你咁講,緊係黎! :em12:
乜依家D學生哥都唔打波咩? 我讀CityU時,D場爆到九彩,邊有咁易book!

[quote:965d33f64b="Ice"][quote:965d33f64b="leemoksau"][quote:965d33f64b="grassman"]其實我鍾意教人打壁球[/quote]
咁得闲指~譓鴽琝r唔该 :em14:  :em14:[/quote]

我都想打呀 但我唔叻 而且太肥跑唔郁......  :em06:  :em06:  :em06:[/quote]

莫愁幾時返呀? 約埋你、ICE、SUREWIN、Q 一齊打啦! :em19:

[quote:4ac1a0bcb6="RangerX"]
你同我定啦 如果夠人的話 我地會book兩個場tim呀! CityU book場好平芝麻 $10一個鐘 抵到爛呀! 你究竟黎唔黎啫?  :em12:[/quote]

如果唔係cityu學生或職員好似仲要買$20蚊嘉賓劵先入得架?係咪?