藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kitty Raymond
打印 上一主題 下一主題

秋季BBQ ~ 白石燒烤埸 [複製鏈接]

我都想打高爾夫球.

1 & 2 ) Kitty & Raymond
3 & 4 ) Milk & Robert
5 & 6 ) Ice & Saga
7 & 8 ) Shirley & Jeffrey
9 10 & 11 ) John Esther & Mars*
12 & 13 ) Jennifer & Joe
14 15 & 16 ) Patrick、Cherry & Jonathan
17 ) leemoksau
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

我想請問 如果我地兩點開始燒 咁幾時打 golf/放風箏呢?
同埋我地幾點係小巴站等?

[quote:fe446f446e="Ice"]我想請問 如果我地兩點開始燒 咁幾時打 golf/放風箏呢?
同埋我地幾點係小巴站等?[/quote]

其實我book住2點鐘先啫! 根據第1頁第5篇ROBERT所提議我哋......(如果跟大隊的話) 如下:

1. 集合時間及地點: 中午12時正 藍澄灣小巴站; :em04:
2. 期望係沙田大會堂搭到1時或1時30分穿梭巴士入白石燒烤埸; :
3. 預計下午2時前到達白石燒烤埸; :em11:
4. 預計安排下午2時至6時期間自由活動(打GOLF 撈金魚 踏單車 放風箏 等等需自費.); :em03:
5. 預計晚上6時左右開始燒烤. :em19:

我諗入到去再作打算啦! 到時執山 初步下午各位團友自由時間 黃昏至晚上燒烤 所以可以隨時JOIN我哋喎!   請問各位有沒有新嘅IDEA呢? :?:

請多多支持KITTY&RAYMOND攬嘅 "秋季BBQ ~ 白石燒烤埸"  15/16 唔去唔舒服. :yeah:  :yeah:  :yeah:

[quote:91b9e0c0f1="kitty&Raymond"]
請多多支持KITTY&RAYMOND攬 "秋季BBQ ~ 白石燒烤埸"  15/16 唔去唔舒服. :yeah:  :yeah:  :yeah:[/quote]

你講到似議員攪齋宴! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:5c1af26e54="leemoksau"]我都想打高爾夫球.

9 10 & 11 ) John Esther & Mars*
14 15 & 16 ) Patrick、Cherry & Jonathan
17 ) leemoksau[/quote]
剛好 14 個人,我地可以包架綠 VAN 都可以喎!

[quote:f0cb3b491f="Jeffrey & Shirley"][quote:f0cb3b491f="leemoksau"]我都想打高爾夫球.

剛好 14 個人,我地可以包架綠 VAN 都可以喎![/quote]
因為預計我地人多,所以我o係上兩個禮拜已經問過佢地,可唔可以預備架車俾我地,但係佢地既回覆係唔會額外book架車俾我地用! :dead:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:296e7c2955="Robert"][quote:296e7c2955="Jeffrey & Shirley"][quote:296e7c2955="leemoksau"]我都想打高爾夫球.

剛好 14 個人,我地可以包架綠 VAN 都可以喎![/quote]
因為預計我地人多,所以我o係上兩個禮拜已經問過佢地,可唔可以預備架車俾我地,但係佢地既回覆係唔會額外book架車俾我地用! :dead:[/quote]

緊o係唔會預備架車俾我o地啦!  :em20: 10幾 叮人 人o地比架旅遊巴我o地都坐唔晒啦!  h:

我問o左白石工作人員 原來沙田新城市=>白石需時15分鐘.  如果馬鞍山=>白石需時5分鐘 真係好快(上次搭過馬鞍山條線)
:em15:

[quote:b3062aa65a="grassman"][quote:b3062aa65a="kitty&Raymond"]
請多多支持KITTY&RAYMOND攬 "秋季BBQ ~ 白石燒烤埸"  15/16 唔去唔舒服. :yeah:  :yeah:  :yeah:[/quote]

你講到似議員攪齋宴! :mrgreen:[/quote]

喂! 你o地夜D入o黎啦!  :em19: 多D小朋友好玩D喎!  :yeah: 議員攪齋宴都唔比面. :em16:

[quote:4b65675019="kitty&Raymond"]
緊o係唔會預備架車俾我o地啦!  :em20: 10幾 叮人 人o地比架旅遊巴我o地都坐唔晒啦!  h:

我問o左白石工作人員 原來沙田新城市=>白石需時15分鐘.  如果馬鞍山=>白石需時5分鐘 真係好快(上次搭過馬鞍山條線)
:em15:[/quote]
可惜馬鞍山條線既班次唔可靠,好多都係特別班次! :em05:
PS︰架車係二十四座黎嫁! :mrgreen:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:bdf2b73f6d="Robert"][quote:bdf2b73f6d="kitty&Raymond"]

:em15:[/quote]
可惜馬鞍山條線既班次唔可靠,好多都係特別班次! :em05:
PS︰架車係二十四座黎嫁! :mrgreen:[/quote]

活動真係好好啊
:em18:
可能去不到
不過來支持下