藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

芒果糯米慈 [複製鏈接]

[quote:922dce2842="vivian"]B兄,你都鬼馬,唔聲唔聲,做老豆    -----意外0既野時時都會發生. :poor:

恭喜恭喜
要多照顧老婆,粗重野你做,    -----講得好啱呀!
Surewin就多些休息,食多d有營養的食物呀!!
諗定名未?     -----仲未諗 有無意見呢?
會唔會用個"藍"字,或者"澄"字呢?[/quote]

[quote:955548c4f2="R & M"][quote:955548c4f2="Tomato"]
生完記得話比我地知....係咪好痛 :yeah: ????[/quote]

聽人講,如果痛楚分十級的話,選擇自然分娩係屬於第十級喎!唔知真定假呢? :?:[/quote]

睇黎 rc 瘟樣緊生bb潮 有好多人有意咁bor! :em12:
咁就要請有經驗之士出黎講啦 我哋又請草氏伉儷同企鵝陳氏伉儷同我哋分亨吓! :face13:

[quote:91e5aa8526="Sure Win"]
睇黎 rc 瘟樣緊生bb潮 有好多人有意咁bor! :em12:
咁就要請有經驗之士出黎講啦 我又請草氏伉儷同企鵝陳氏伉儷同我分亨! :face13:[/quote]

邊兩位陳氏伉儷呀?企鵝陳?佢冇經驗既 o播! :em05:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:642b7c091f="Billy"][quote:642b7c091f="Kiliyan"]
有左bb?????? :em12:[/quote]

好耐喇喎
7個幾月喇.
個肚好大添喇.
預產期9月尾.

不過你都唔算好遲知.
火生火太同dick and queenie都你最近撞到至知咋....[/quote]

嘩!! 好開心呀!! 恭喜晒呀!!!! :yeah:
真係好意外呀..意外都幾好丫...請問會係邊樹生呀??
攞定料先~ 呵~~~ :
我未見過surewin個大肚樣呀....surewin幾時得閒呀...
gathering丫.. :face13:
好緊張呀!!!! :yeah:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

佢大住個肚再加上剪短 o左既髮型,個樣真係又可愛又幸福咖! :face13:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:4d08acbc4d="Kiliyan"]

嘩!! 好開心呀!! 恭喜晒呀!!!! :yeah:
真係好意外呀..意外都幾好丫...請問會係邊樹生呀??
攞定料先~ 呵~~~ :
我未見過surewin個大肚樣呀....surewin幾時得閒呀...
gathering丫.. :face13:
好緊張呀!!!! :yeah:
[/quote]

會係廣華醫院生.

你call佢啦大家住咁近好方便姐.
佢十點後多數係屋企架喇.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:6f457e97b3="R & M"][quote:6f457e97b3="Sure Win"]
咁就要請有經驗之士出黎講啦 我又請草氏伉儷同企鵝陳氏伉儷同我分亨! :face13:[/quote]

邊兩位陳氏伉儷呀?企鵝陳?佢冇經驗既 o播! :em05:[/quote]

當然係企鵝陳 佢同草爸教人點樣會生返個仔就知啦!

[quote:1ba5fe305c="Sure Win"][quote:1ba5fe305c="R & M"][quote:1ba5fe305c="Sure Win"]

邊兩位陳氏伉儷呀?企鵝陳?佢冇經驗既 o播! :em05:[/quote]

當然係企鵝陳 佢同草爸教人點樣會生返個仔就知啦![/quote]

Surewin!!!!! 我要見你個大肚樣呀!!!! 你邊晚得閒呀???? pm你個電話比我丫..呵呵~  
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

billy 我地同你真係夾呀  我地同一日結婚 而家我都有左bb呀 不過無你咁快生得 我要出年二月呀 我地兩pair真係夾呀 anyway 恭喜你先
:em21: 我地係一家人呀

嘩,恭喜恭喜!
又多一宗喜事啊
不久,藍澄灣就有好多bb呀 happy happy !!  :yeah:
原居民2004~2013