藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

你的志願 [複製鏈接]

我想做一個護士 因為充滿意義.

好可惜 " 簡 " 科時 冇唸清楚...

後悔都黎唔切...

[quote:aca003ddb5="Billy"][quote:aca003ddb5="Jess&Burns"][quote:aca003ddb5="Billy"]
重無埋樂趣"team". :em06:[/quote]

但我又唔覺得BURNS 無樂趣喎... 佢好似成日都好開心既?!    

睇黎錢紙真係煩腦既根源~你諗諗佢丫. :em12:[/quote]

我諗個個男人都唔同.
要求同興趣都唔同.
如果kyu係咁.邊有套咁正o既Hi-Fi玩啊.[/quote]

係呀!個個都唔同,有D會對人歡笑背人愁,好似亞BU..R....... ....S! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:abcd138c66="grassman"][quote:abcd138c66="Billy"][quote:abcd138c66="Jess&Burns"][quote:abcd138c66="Billy"]
重無埋樂趣"team". :em06:[/quote]

但我又唔覺得BURNS 無樂趣喎... 佢好似成日都好開心既?!    

睇黎錢紙真係煩腦既根源~你諗諗佢丫. :em12:[/quote]

我諗個個男人都唔同.
要求同興趣都唔同.
如果kyu係咁.邊有套咁正o既Hi-Fi玩啊.[/quote]

係呀!個個都唔同,有D會對人歡笑背人愁,好似亞BU..R....... ....S! :mrgreen:[/quote]

我諗唔會o既.
jessica 放心.
我見我姐夫都好enjoy.
”伸”苦返而係我家姐.
不過我接受唔倒姐.

幣!我無喎! :?:

不過哩幾年開始有啦! :wink:

想做個好老公同埋做個好老豆!以上兩樣可能只可以成為夢想! :idea:

不過我會努力傢! :em21:

[quote:9f5c82beab="MandyG室"]我想做一個護士 因為充滿意義.
好可惜 " 簡 " 科時 冇唸清楚...
後悔都黎唔切...[/quote]

護士,又真係好偉大
但每天看著生離死別.....唔係人人做得來。 :cry:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:e9c7937d67="Jeffrey & Shirley"]幣!我無喎! :?:

想做個好老公同埋做個好老豆!以上兩樣可能只可以成為夢想! :idea:

不過我會努力傢! :em21:[/quote]

你無咩呀???唔明???
:?:

[quote:f65a964e26="Jeffrey & Shirley"]幣!我無喎! :?:

Shirley...你就happy啦, :em12:  :em12:
咁Shirley應該係.....要做個好老婆、同好媽媽了。

[quote:347aff5591="Billy"][quote:347aff5591="Jeffrey & Shirley"]幣!我無喎! :?:

你無咩呀???唔明???
:?:[/quote]

通常志願由細開始,但我細過時好似無喎!

我沒有什麼的大志。從小就只想好普通的願望: 有個碩士學位、有份收入不錯的工作、有個老公相互支持照顧建立一個家、有一仔一女,有間近千呎的樓。 ops:

感謝上天的眷顧,以上的種種,已在今年全部完成了!

[quote:ef943700cb="J&"]我沒有什麼的大志。從小就只想有個碩士學位、有份收入不錯的工作、有個老公相互支持照顧建立一個家、有一仔一女,有間近千呎的樓。 ops:
感謝上天的眷顧,以上的種種,已在今年全部完成了! [/quote]

難得...世上好少人能夠知足常樂,
祝福你倆