藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

Halloween 哈囉喂 [複製鏈接]

[quote:c2a782a464="Jeffrey & Shirley"][quote:c2a782a464="dracula"]我都好想玩~~ 不過 9點幾先收工....  :?[/quote]

應該無問題既!收工打我手電啦!

與你一個還是兩個先? :em12:[/quote]

一個好耐 la............. :em06:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:67f1e88c8d="R & M"][quote:67f1e88c8d="leemoksau"]死了要x2先得o架? 等我lala聲搵返個先。 ops:[/quote]

妳係唔係要"尹志平"(小龍女就係俾呢條粉腸...)o個類人,依...但妳係李莫愁喎,
定係有另外既特別要求呀?我可以盡量幫妳搵搵 :em12:[/quote]
莫愁語錄﹕只有死人唔會背叛我。
我心狠手辣﹐你搵到人唔怕死夠膽埋身先至算啦。 :em09:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:cb54e49034="leemoksau"]莫愁語錄﹕只有死人唔會背叛我。
我心狠手辣﹐你搵到人唔怕死夠膽埋身先至算啦。 :em09:[/quote]

我係"永恆國度"裡面搵一個靚仔僵屍俾妳呀?(佢地一定唔怕死)
再唔係就叫"德古拉伯爵"睇o下佢有無邊o的o靚o岩妳喇!
起碼當晚唔駛化妝呀! :em17:

[quote:376f209f72="Jeffrey & Shirley"]煩請各位 confirm 人數呢!

FireFire x 2 ?
Kyu x 2 ?
Bikbark & Hales
bunnud x 2 ?
grassman x 2 ?
leemoksau x 2 ?
wychan x 2?
誠俊哥 & 韓靜書 x2
Jess&Burns x2 ?
R & M x2[/quote]仲有我呀~~~~應該兩個H 呀(如果佢冇收到emergency call開工)
歡迎嗎???
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我唔扮鬼扮馬喇(都足己嚇人了 :em12: )
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

積肥.....我一位....thx ..  :mrgreen:

[quote:7ed7a42633="R & M"][quote:7ed7a42633="leemoksau"]莫愁語錄﹕只有死人唔會背叛我。
我心狠手辣﹐你搵到人唔怕死夠膽埋身先至算啦。 :em09:[/quote]

我係"永恆國度"裡面搵一個靚仔僵屍俾妳呀?(佢地一定唔怕死)
起碼當晚唔駛化妝呀! :em17:[/quote]
話明心狠手辣﹐邊有死得咁易﹖
知唔知乜o野叫做“求生不得﹐求死不能”﹖
我有十大折磨人o既方法﹐你個僵屍仔同XXX伯爵條o靚頂唔頂得順呀﹖
嘿嘿......(冷笑)
:em12:

[quote:c3e4a86863="leemoksau"]話明心狠手辣﹐邊有死得咁易﹖
我冇十大折磨人o既方法﹐你個僵屍仔同XXX伯爵條o靚頂唔頂得順呀﹖
:em12:[/quote]
衰鬼...妳好野...夠辣啞o下 :em07: :em07:  :em07:

[quote:ae7885bba7="R & M"][quote:ae7885bba7="leemoksau"]話明心狠手辣﹐邊有死得咁易﹖
我有十大折磨人o既方法﹐你個僵屍仔同XXX伯爵條o靚頂唔頂得順呀﹖
衰鬼...妳好野...夠辣啞o下 :em07: :em07:  :em07:[/quote]
未算﹗仲有......
算啦﹐費事嚇親你o地唔開門俾我。 :em09:

[quote:5842915b2e="leemoksau"][quote:5842915b2e="R & M"][quote:5842915b2e="leemoksau"]莫愁語錄﹕只有死人唔會背叛我。

起碼當晚唔駛化妝呀! :em17:[/quote]
話明心狠手辣﹐邊有死得咁易﹖

李莫愁 VS 德古拉 8)
場面實在太令人感動了。 :cry:

古拉哥......我係莫愁呀....
係妳....真係妳....莫愁....真係妳.... :em04:
"失去左既愛情.....終於係會返黎".....
永遠愛著您 :em21: [/code]