藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
打印 上一主題 下一主題

義工驗樓專家?! 喵~ [複製鏈接]

喵喵!我又去!我又去!一位呀唔該!
:em02:

喵~
藍澄浩浩蕩蕩o既收樓超超超級豪華團.............(4月17-18號).......
..........不如暫定18號1:00pm 3座同5座中間o既噴水池等。

團友:
1. 貓貓
2. 我是誰
3. Stephen@RC
4. candy-cheung
5. Kiliyan
6. 積肥 & 雪梨
7. 沙加
8. Simon&Michelle
9. dick少爺&queenie少奶
10. cliff
11. wychan
12. v&t
13. 火生火太
14. Suzuki
15. KS
16. ye
17. VIC&CORA
18. Solskjaer
19. 沙朗小姐
20. AngusZire
21.
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

唷貓仔!我要返工呀!!!打去律師樓又話D吾知幾得總之19/4前喎!!! :em05:  :em05:  :em05: 又話自己未收信!!!又話要放假!!!激死 :em10:  :em10:  :em10:  :twisted:  :twisted:  :em10:  :em10:

[quote:748f33406b="貓貓仔&貓貓女"]喵~
藍澄浩浩蕩蕩o既收樓超超超級豪華團.............(4月17-18號).......
..........不如暫定18號1:00pm 3座同5座中間o既噴水池等。

團友:
1. 貓貓
2. 我是誰
5. Kiliyan
6. 積肥 & 雪梨
7. 沙加
10. cliff
11. wychan
12. v&t
13. 火生火太
14. Suzuki
15. KS
16. ye
19. 沙朗小姐
21.[/quote]

貓貓 :唔該你加埋我地得唔得呀 tks!

[quote:8963443a15="Raymond & Angel"][quote:8963443a15="貓貓仔&貓貓女"]喵~

團友:
1. 貓貓
2. 我是誰
5. Kiliyan
6. 積肥 & 雪梨
7. 沙加
10. cliff
11. wychan
12. v&t
13. 火生火太
14. Suzuki
15. KS
16. ye
19. 沙朗小姐
21.[/quote]

貓貓 :唔該你加埋我地得唔得呀 tks![/quote]

pls add me too.  thanks.

唔該預我o地兩個呀!!

仲有........我今日終於收到信喇!! 好緊張呀~~~

我想問下我係咪約番我自己間律師行就得架喇??

因為我唔係用b&m

[quote:6990cf821a="bobo"]唔該預我o地兩個呀!!

因為我唔係用b&m[/quote]
喵~
恭喜你喎 用邊間律師行都冇所謂 o拿o拿聲打個電話俾律師樓firm 個時辰日子簽名 第日就即刻衝落地盤收樓 正!!  :em11:

喵~
藍澄浩浩蕩蕩兼開開心心o既收樓超超超級豪華團............
..........已經鐵定o左18號1:00pm 3座同5座中間o既噴水池等。

團友:
1. 貓貓
2. 我是誰
5. Kiliyan
6. 積肥 & 雪梨
7. 沙加
8. Raymond & Angel
10. cliff
11. wychan
12. v&t
13. 火生火太
14. Suzuki
15. KS
16. ye
19. 沙朗小姐
21. sam
22. bobo
23.

hahha... happy together on 18 April

[quote:c1f6ba3eb5="bobo"]唔該預我o地兩個呀!!

因為我唔係用b&m[/quote]

你駛唔駛上麥堅時?
我個律師話唔駛上 等麥堅時d文件sent到後叫我上佢度一次過簽就得.