藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

芒果糯米慈 [複製鏈接]

[quote:314bb0b277="R & M"][quote:314bb0b277="hales"][quote:314bb0b277="wychan"]
沙紙咁粗糙..... :em12:
[/quote]
洗碗唔駛百潔布 :[/quote]

你地兩個死仔 :twisted: ,襯我今日連開四個會,唔得閑做藍澄網監察人 8) ,o係道亂 up 野 :x ;仲要講我老婆 :evil: ,你地係唔係認為自己打得贏我 8) ,定係想我 o係你地屋企門口寫大字報 :hit: [/quote]

講0下隻手就喊打喊殺! :dead:
RX、John,如果你聽到any風吹草動,請第一時間鎖門報警! :detective
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:ea96847adb="grassman"]
講0下隻手就喊打喊殺! :dead:
RX、John,如果你聽到any風吹草動,請第一時間鎖門報警! :detective[/quote]

喂!你咁樣老點都得?你成日陏黎陏去,咁佢地咪每分鐘都要報警! :em12:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:9a8172196e="R & M"][quote:9a8172196e="Jeffrey & Shirley"]亞 Milk:跟據妳提供個方法,係用 o丁o丁 黎整,吾知 D 糯米粉會吾會吾熟喎!
而且只係 o丁 四分鐘咁少添? :roll:  ops:[/quote]

係我既 e-mail 黎架!就係因為唔知得唔得,所以咪試 o下睇有冇人做 o羅! h:[/quote]
希望成功啦! ops:

[quote:7da466fc98="Sure Win"][quote:7da466fc98="Jeffrey & Shirley"][quote:7da466fc98="milk"][quote:7da466fc98="Tomato"]唔怪得隻手咁唔似朱師奶... : [/quote]噓~妳又睇得 o拙?
[quote:7da466fc98="Sure Win"]士多啤梨會對BB皮膚唔好,芒果又濕熱,唉!有咩野可以食架!! :em08:[/quote]yo~芒果芝嘛,駛乜忍口呀,妳又唔係食成籮,唔怕o既,我煲個去濕湯水俾妳飲咪得o羅!

喂~肥仔,係睇你幾時整咋,整之前通知我,等我預備煲湯啦! :mrgreen:

肥仔今次你仲唔整硬~ :[/quote]
我可能用橙汁造隻橙味糯米磁,不過可能中間無"喊"。吾知橙埋類生冷野 SureWin 妳 Arm 吾 Arm 呢?因為要落橙汁喎 :roll:
亞 Milk:跟據妳提供個方法,係用 o丁o丁 黎整,吾知 D 糯米粉會吾會吾熟喎!
而且只係 o丁 四分鐘咁少添? :roll:  ops:[/quote]

多謝Jeffrey :face13:
其實最好戒食生冷野,不過,你整到我當然會食少少啦! :zdevil:

[quote:7da466fc98="wychan"]沙紙咁粗糙..... [/quote]

你又知,唔喺Robert 先知咩! :nowords:[/quote]

有左bb?????? :em12:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:c442af1d4a="Sure Win"][quote:c442af1d4a="Jeffrey & Shirley"][quote:c442af1d4a="milk"][quote:c442af1d4a="Tomato"]唔怪得隻手咁唔似朱師奶... : [/quote]噓~妳又睇得 o拙?
[quote:c442af1d4a="Sure Win"]士多啤梨會對BB皮膚唔好,芒果又濕熱,唉!有咩野可以食架!! :em08:[/quote]yo~芒果芝嘛,駛乜忍口呀,妳又唔係食成籮,唔怕o既,我煲個去濕湯水俾妳飲咪得o羅!

喂~肥仔,係睇你幾時整咋,整之前通知我,等我預備煲湯啦! :mrgreen:

肥仔今次你仲唔整硬~ :[/quote]
我可能用橙汁造隻橙味糯米磁,不過可能中間無"喊"。吾知橙埋類生冷野 SureWin 妳 Arm 吾 Arm 呢?因為要落橙汁喎 :roll:
亞 Milk:跟據妳提供個方法,係用 o丁o丁 黎整,吾知 D 糯米粉會吾會吾熟喎!

多謝Jeffrey :face13:
其實最好戒食生冷野,不過,你整到我當然會食少少啦! :zdevil: [/quote]
咁!等我諗諗啦! ops:
[quote:c442af1d4a="Sure Win"]
[quote:c442af1d4a="wychan"]沙紙咁粗糙..... [/quote]

你又知,唔喺Robert 先知咩! :nowords:[/quote]
陳生,雖然大家咁熟,不過今次我吾講都吾得喇! :zdevil:
其實陳生佢.....係由 Connie 話佢知既。 :

[quote:d69e04d4d3="Kiliyan"]
有左bb?????? :em12:[/quote]

好耐喇喎
7個幾月喇.
個肚好大添喇.
預產期9月尾.

不過你都唔算好遲知.
火生火太同dick and queenie都你最近撞到至知咋....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:fe0cf0e484="Billy"]
好耐喇喎
7個幾月喇.
個肚好大添喇.
預產期9月尾.

不過你都唔算好遲知.
火生火太同dick and queenie都係最近撞到至知咋....[/quote]

好 o羅!終於可以將 Lee 件開心事高談闊論 o羅!如果一 o的有經驗人士,可以分享或者提供一 o下這個過程或之後所遇到既問題就好啦!因本人冇經驗 ops: ,所以不能開一個新話題俾意見。 h:

[quote:6a4d042c75="R & M"][quote:6a4d042c75="Billy"]
好耐喇喎
7個幾月喇.
個肚好大添喇.
預產期9月尾.

不過你都唔算好遲知.
火生火太同dick and queenie都係最近撞到至知咋....[/quote]

好 o羅!終於可以將 Lee 件開心事高談闊論 o羅!如果一 o的有經驗人士,可以分享或者提供一 o下這個過程或之後所遇到既問題就好啦!因本人冇經驗 ops: ,所以不能開一個新話題俾意見。 h:[/quote]

生完記得話比我地知....係咪好痛 :yeah: ????

[quote:4b3e33aa15="Tomato"]
生完記得話比我地知....係咪好痛 :yeah: ????[/quote]

聽人講,如果痛楚分十級的話,選擇自然分娩係屬於第十級喎!唔知真定假呢? :?:

B兄,你都鬼馬,唔聲唔聲,做老豆
恭喜恭喜
要多照顧老婆,粗重野你做,
Surewin就多些休息,食多d有營養的食物呀!!
諗定名未?
會唔會用個"藍"字,或者"澄"字呢?
原居民2004~2013