藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

10 位當選委員 [複製鏈接]

我諗尋晚到過場ge網友都唔係好多 仲有好多可能唔知選左0個七個係網友 (佢地個個都係乜生乜小姐 唔係用網名..) 所以我地ge票係咪真係禁勁 可以搞個小圈子出來控制大局呢 我好懷疑lor....我諗好多人都係比佢地誠意感動 所以先投佢地......好似我自己 我都比李太感動左 投左佢一票 佢又唔係網友...雖然佢無當選.....

Alankle ge意見我地應該深思 但係從另一個角度睇 我覺得我地0係重要事件上面都幾團結喎... :mrgreen:  

Chee 尋晚無紅磡0個次咁激.....

仲有呢我覺得Gary Lam 係好有心幫我地 係佢d staff要再培訓....

唔理黑貓定白貓 做到野的都是貓
不過大家今後記住 - "慎言"係好重要
因為您們的身份已經不同!
原居民2004~2013

10 位 新 鮮 滾 熱 辣 委 員   辛苦了    
\'Blue\' :yeah: :yeah:

[quote:358855e11e="vivian"]唔理黑貓定白貓 做到野的都是貓
不過大家今後記住 - "慎言"係好重要
因為您們的身份已經不同![/quote]

係晤可以開始投訴管理處d人呢 ? 期待已久了 :em12:
JANICE :em11:

如果你地係想由小圈子做到大圈子 我怕後果會好差
因為琴晚0個班人講到好激 你地可能都真係要同其它人溝通下
其實今次有咁多網友可以當選 某程度上係佢地唔知佢地係網友
以前我覺得呢個網係一個很好架平台 不同意見 不同感受 都可以發表
但係而家反而有一呼百應 小數架聲音係呢度好似一0的都唔響咁
一有咩大家咁啱聽 就一係唔反應 一係就勁反對 咁對發表意見架人黎講係好心灰架 我唔係話自己好啱 我有時都好偏激 但係我覺得意見唔理好壞 都有佢地本身架意義0羅 可能你地又會講 你咁唔鐘意咪唔好鬼黎呢度0羅 多你一個又唔多少你一個都唔少 其實我自己都係咁諗 不過想深一層 大家係左鄰右舍又何必咁呢 我唔想成為琴晚坐係我後面0個班人咁 因為我深大家都係為藍澄好...
你地全部都係好人你地做架一切都係無私架 係好偉大架.
因為你地為我地所做架野係我地無做到架...
所以我都好多謝你地...

除了辛苦各委員外, 改善環境都要大家努力、合作!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:d3c5942b3b="alankle"]如果你地係想由小圈子做到大圈子 我怕後果會好差
因為琴晚0個班人講到好激 你地可能都真係要同其它人溝通下
其實今次有咁多網友可以當選 某程度上係佢地唔知佢地係網友
以前我覺得呢個網係一個很好架平台 不同意見 不同感受 都可以發表
但係而家反而有一呼百應 小數架聲音係呢度好似一0的都唔響咁
一有咩大家咁啱聽 就一係唔反應 一係就勁反對 咁對發表意見架人黎講係好心灰架 我唔係話自己好啱 我有時都好偏激 但係我覺得意見唔理好壞 都有佢地本身架意義0羅 可能你地又會講 你咁唔鐘意咪唔好鬼黎呢度0羅 多你一個又唔多少你一個都唔少 其實我自己都係咁諗 不過想深一層 大家係左鄰右舍又何必咁呢 我唔想成為琴晚坐係我後面0個班人咁 因為我深大家都係為藍澄好...
你地全部都係好人你地做架一切都係無私架 係好偉大架.
因為你地為我地所做架野係我地無做到架...
所以我都好多謝你地...[/quote]

唔好咁擔心啦~ 亦無必要擔心.
遲d 會再同大家開會. 到時担晒出黎講. 唔o岩講到o岩.
呢d 野 小數服從多數架姐~

無話幾個人可以話到事既!

佢地偏激咪由得佢law. 唔係話小一個唔小 多一個唔多既問題. 係大家都要專重一下民主. 公平. 我都講過 我地呢班人一齊玩 唔代表我地意見一致. 所以我們唔可能做到咁大力量的小圈子.

而另外 你說有些回應沒有人覆 一係多人鬧.

這裡是討論區麻...吹下水姐 唔覆又唔一定唔滿意你講的東西.
比人鬧. 只是發洩的一種.
發表的沒有人覆 咪算o羅...
比人鬧 又頂唔順 咪唔好再講law. 直接去投訴咪得law. 無人可以話到啦~係咪

Alankle  別想太多啦~ 一個人怎能控制別人的思想及行動及言論呢?
===

[quote:ecbf24d992="alankle"] 就一係唔反應 一係就勁反對[/quote]

如果意見唔同.
除o左唔回應同反對重可以點呢???? :?:
唔通勁讚成??? :?:

呢度係個十分方便o既地方比RC友發表意見同亙通消息.
意見唔同好正常姐唔好記o係心啦.

參加o下d活動都好開心o架.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:37c45fb7df="grassman"]除了辛苦各委員外, 改善環境都要大家努力、合作![/quote]Agree. :em11:

[quote:8dbb123d2a="Billy"][quote:8dbb123d2a="alankle"] 就一係唔反應 一係就勁反對[/quote]

如果意見唔同.
除o左唔回應同反對重可以點呢???? :?:
唔通勁讚成??? :?:

呢度係個十分方便o既地方比RC友發表意見同亙通消息o既地方.
意見唔同好正常唔好記o係心啦.

參加o下d活動都好開心o架.[/quote]

如果真係咁都贊成... 那人應該對發表人有意思~~ ops:  ops:

除止之外 想唔到重有咩野居心...
===