藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ha and Kui
打印 上一主題 下一主題

一年前今日... [複製鏈接]

[quote:c14767121f="Jeffrey & Shirley"][quote:c14767121f="Shearer9"]咁我比你o地早 我五月三十一日買 仲係自己開價 真難忘。[/quote]

:arrow: 我同你同一日噃! :wink:

但係點解你買到高層過我o既?當晚 D 經紀及和黃 D人話只賣低層傢喎![/quote]

我六月一號買架 咁快就一年了..... 時光飛逝......
我買個日已經有天巒天買LOR WOR......
2座A - original \"M&J\"

我買嗰日未有6座
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我都係剛剛買左rc一年呀~我地係5月31日買架 :em04:

[quote:c775b294c4="Strawberry"][quote:c775b294c4="Crystal"]我地係剛加推六座時第一天買架 那天很多人 到兩點幾才可以叫買 好似唔使錢咁 :em12:
不過好似未加價喎  [/quote]
加推六座第一天好似係6月13日 我地都係13號買架都差不多兩點幾.
仲記得聽到個單位就連價錢都未問就買左囉! 好似買菜噤!
:[/quote]
我都覺得好似買菜咁呀~個日我係公司做做下野~
我女朋友同佢阿媽去睇示範單位比經紀講多兩講就打黎問我
買唔買好喎~因為價錢便宜又近我而家住緊個度
我就係個電話度同佢講妳覺得鍾意就買啦
唸返起都好似買緊菜咁兒戲呀

我六日九號買 算是我上年六月八日的生日物仍記得上年六月九日是陰天.......

[quote:a64fc1faee="ivantat816"][quote:a64fc1faee="Strawberry"][quote:a64fc1faee="Crystal"]我地係剛加推六座時第一天買架 那天很多人 到兩點幾才可以叫買 好似唔使錢咁 :em12:
加推六座第一天好似係6月13日 我地都係13號買架都差不多兩點幾.
唸返起都好似買緊菜咁兒戲呀[/quote]

一啲都無錯...但我覺得當時仲兒戲過買菜,因為買菜都仲會行多幾檔呀...唉!
dick太(Q.)
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:645a13fa6b="dick&queenie"][quote:645a13fa6b="ivantat816"][quote:645a13fa6b="Strawberry"][quote:645a13fa6b="Crystal"]我地係剛加推六座時第一天買架 那天很多人 到兩點幾才可以叫買 好似唔使錢咁 :em12:

一啲都無錯...但我覺得當時仲兒戲過買菜,因為買菜都仲會行多幾檔呀...唉!
dick太(Q.)[/quote]

同我情況一樣 confirm 前後不足90 mins 但這是我看過的第二個盤 :em12:

[quote:0afe24edb6="ANGELA"][quote:0afe24edb6="dick&queenie"][quote:0afe24edb6="ivantat816"][quote:0afe24edb6="Strawberry"][quote:0afe24edb6="Crystal"]我地係剛加推六座時第一天買架 那天很多人 到兩點幾才可以叫買 好似唔使錢咁 :em12:

dick太(Q.)[/quote]

同我情況一樣 confirm 前後不足90 mins 但這是我看過的第二個盤 :em12:[/quote]

我是6月14日買的 CONFIRM 時間也很短 不過現居的地方很近RC 所以都幾了解 而且當時已經都見到相當規模和外型 都幾喜歡就買了..還和女友吵了一場.
原因不是RC 是因為沒有和她商量. 今天回想也是值得! 現在同樣的價錢可能只能買400 多至500多呎的單位!

[quote:cfc18ff5eb="diedsee"][quote:cfc18ff5eb="gp"][quote:cfc18ff5eb="bikbark"][quote:cfc18ff5eb="diedsee"][quote:cfc18ff5eb="bikbark"]我係6月8號呀,都係星期日
所以8號要大事慶祝一番[/quote]
ee...同一日wor
下次一齊慶祝啦 :em12:[/quote]
diedsee,你幾點搞掂o架?
我1pm去到,要搞到成4點幾先掂

好呀,下次一齊開大食會,yeah![/quote]

我都係8號買 大約11點到 要搞到成2點幾先掂. 回想當日好辛苦 人又多 仲要俾個agent迫我係短時間內作決定 :em18: ......印象太深刻.[/quote]

我承接住大家 我成6點幾先到 攪到9點先走.

好 拉大隊去慶祝 :em19:[/quote]

我都係6月8日買架! 果時真係人山人海 我4點左右到 諗左好耐好耐...記得果時有人同我講 諗咁耐係買唔到樓架! 諗番起印象都仲係咁深刻...最後仲搞到成11點

[quote:66d20f2e16="ANGELA"]我六日九號買 算是我上年六月八日的生日物仍記得上年六月九日是陰天.......[/quote]

RC都可以話係我舊年的生日禮物   (不過我生日唔0係六月喎!!) 我老公講ge.....

原來大家都有d得意有趣的回憶