藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

Christmax/除夕 Party! [複製鏈接]

[quote:5c6249f386="Jess&Burns"]有咩玩架?
打牌?
大富翁?
UNO?[/quote]

我地三樣都有....
仲有"戰國風雲"同"妙探尋兇"

不如玩交換禮物啦.
===

亞草而家制訂緊活動內容,如果大家有乜野建議,請寫上黎,佢應該下個禮拜前會出倒文架啦!
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:4e38c6cedf="Robert"]亞草而家制訂緊活動內容,如果大家有乜野建議,請寫上黎,佢應該下個禮拜前會出倒文架啦! [/quote]

同草孩玩
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:40cf982195="wychan"][quote:40cf982195="Robert"]亞草而家制訂緊活動內容,如果大家有乜野建議,請寫上黎,佢應該下個禮拜前會出倒文架啦! [/quote]

同草孩玩 [/quote]

冇問題!:
繼續寫上黎嗯!

叫領隊表演倒掛!  :

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=9593
Rambler Crest Soccer Club

eddy 表演飛撲啦~
見過鬼就唔怕黑啦~

分兩組. 玩遊戲王. 玩15/16
===

[quote:f98d76fbe1="Eddy Lam"]叫領隊表演倒掛!  :

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=9593[/quote]

good idea! :em11:  :em11:  :em11:

領隊萬歲! :face13:

[quote:78bf3a7d50="dracula"]eddy 表演飛撲啦~[/quote]

場地既空間所限,我諗叫領隊表演倒掛還可以,要表演eddy 式飛撲可能唔夠喎!陣間佢加插埋建威式空手道撲救就更加幣! :!: