藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: diedsee
打印 上一主題 下一主題

有冇睇蘇師傅教風水 [複製鏈接]

[quote:caddfa1a2a="Tomato"][quote:caddfa1a2a="Robert"][quote:caddfa1a2a="Tomato"]你話將來下面起公園 算唔算係動土煞呢?[/quote]

緊係算! :poor:[/quote]

咁默大鑊....[/quote]

起公園有沙塵就梗係有d影響架啦.
條8號幹線起左咁耐咪重大影響.
咪咁迷信啦...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:3c6ba3f5c3="Billy"]
咪咁迷信啦...[/quote]

冇錯勒!香港週圍都有掘路啦,唔使咁緊張既! :mrgreen:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:6c0ed1d865="Robert"][quote:6c0ed1d865="Billy"]
咪咁迷信啦...[/quote]

冇錯勒!香港週圍都有掘路啦,唔使咁緊張既! :mrgreen:[/quote]

最緊要自己覺得住得舒服咪得囉 成日顧住呢度擺水晶 o個度又放女皇頭幣咪
搞到個人仲煩...  :em18:
Rambler Crest Soccer Club

最鍾意佢成日叫人擺水種植物~ 又話摧財,又話擋煞,信唔信都好,擺多d實冇死~ 見多d綠色既野,人都開心d啦~ 
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:d74cd7a422="Tomato"]咁默大鑊....[/quote] :idea: ...有化解方法!

先將閣下o既証件相放大至4尺x6尺,之後整埋防UV、防霉、防水、防火、防蚊叮蟲咬...等等!
然後將幅相o既正面對住有煞氣o既方位 :evil: ,咁就可以逢凶化吉、四季平安、開枝散葉喇! :mrgreen:
:em09:

[quote:e7e3a29986="milk"][quote:e7e3a29986="Tomato"]咁默大鑊....[/quote] :idea: ...有化解方法!

先將閣下o既証件相放大至4尺x6尺,之後整埋防UV、防霉、防水、防火、防蚊叮蟲咬...等等!
然後將幅相o既正面對住有煞氣o既方位 :evil: ,咁就可以逢凶化吉、四季平安、開枝散葉喇! :mrgreen:[/quote]

要唔要係上面寫住 "飛標練習專用" ? :mrgreen:

[quote:4d3504f86d="hales"]要唔要係上面寫住 "飛標練習專用" ? :mrgreen:[/quote]好彩唔係話"減肥瘦身專用"~ :
:em09:

我有用佢d方法
so far又唔覺佢唔 work wor
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:36cf0f7dde="diedsee"]我有用佢d方法
so far又唔覺佢唔 work wor[/quote]
可唔可以講d例子聽o下?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:0446b63a29="mandy"][quote:0446b63a29="Robert"][quote:0446b63a29="bikbark"]咁想借問聲 rc究竟係7運定係8運樓呀?[/quote]
以入伙計(立春之後)
下元八運
2004(甲申) - 2023 (癸卯)[/quote]

唔係呀 是計層樓蓋頂計 即2003年 RC 是 7運樓.[/quote]

唔係計層樓蓋頂 係計拜四角入伙日 如你係 2003前入伙 只要係 2004 後換左個爐都計 8運 ar.