藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

大家幾時得閑 [複製鏈接]

[quote:c4105bd6ec="mandy"][quote:c4105bd6ec="grassman"][quote:c4105bd6ec="mandy"][quote:c4105bd6ec="Jeffrey & Shirley"][quote:c4105bd6ec="mandy"]:em16:  Hi 我新入會的 好快會搬來2座住 請問你們是否經常會攪聚會?新報到可唔可以參加 不過唔識你地 有d怕唔好意思.[/quote]
Welcome to RC﹗為表示你o既誠意今次就先去你屋企 gathering 啦﹗ : 哈哈﹗[/quote]

好呀!不過要等下我5月頭先收樓間屋仲要大執呀!呢到即join你地 :em12: .[/quote]

好!到時上你度幫你裝修! :mrgreen:[/quote]

聽起上來好似想拆屋多d h:[/quote]

見妳新搬o黎~ 等我帶妳 RC 一日遊啦! :mrgreen:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:45c987aea3="dracula"][quote:45c987aea3="mandy"][quote:45c987aea3="grassman"][quote:45c987aea3="mandy"][quote:45c987aea3="Jeffrey & Shirley"][quote:45c987aea3="mandy"]:em16:  Hi 我新入會的 好快會搬來2座住 請問你們是否經常會攪聚會?新報到可唔可以參加 不過唔識你地 有d怕唔好意思.[/quote]
Welcome to RC﹗為表示你o既誠意今次就先去你屋企 gathering 啦﹗ : 哈哈﹗[/quote]

好呀!不過要等下我5月頭先收樓間屋仲要大執呀!呢到即join你地 :em12: .[/quote]

好!到時上你度幫你裝修! :mrgreen:[/quote]

見妳新搬o黎~ 等我帶妳 RC 一日遊啦! :mrgreen:[/quote]

作為一個妙齡女子 小心德古拉呢個金魚佬呀...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:de5800c15c="wychan"][quote:de5800c15c="dracula"][quote:de5800c15c="mandy"][quote:de5800c15c="grassman"][quote:de5800c15c="mandy"][quote:de5800c15c="Jeffrey & Shirley"][quote:de5800c15c="mandy"]:em16:  Hi 我新入會的 好快會搬來2座住 請問你們是否經常會攪聚會?新報到可唔可以參加 不過唔識你地 有d怕唔好意思.[/quote]

見妳新搬o黎~ 等我帶妳 RC 一日遊啦! :mrgreen:[/quote]

作為一個妙齡女子 小心德古拉呢個金魚佬呀...[/quote]

作為一個妙齡女子 更加要小心一 d "睇o黎好似好可愛"o既企鵝 妳話企鵝點會帶眼鏡先得o架~ 一定有 d o野o既~  :mrgreen:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:c3729aeb37="Jeffrey & Shirley"][quote:c3729aeb37="R & M"]lee 幾日假都係陰天及可能有雨,所以就算活動都要室內;肥仔,你有冇提議?
我同我老婆淨係 4/14&15 唔得閑[/quote]
咁不如 16 號星期日攪大食會啦﹗每個家庭整兩款"食送" ﹐同埋唱 K 打麻雀啦﹗點睇呀﹗[/quote]

星期日好夜先得喎....... :cry:

[quote:9c6f8bceed="mandy"]:em16:  Hi 我新入會的 好快會搬來2座住 請問你們是否經常會攪聚會?新報到可唔可以參加 不過唔識你地 有d怕唔好意思.[/quote]

唔駛唔好意思......我地個個開頭都唔識0架.......而家 :  :  :

[quote:0aae8a5e9a="dracula"][quote:0aae8a5e9a="wychan"][quote:0aae8a5e9a="dracula"][quote:0aae8a5e9a="mandy"][quote:0aae8a5e9a="grassman"][quote:0aae8a5e9a="mandy"][quote:0aae8a5e9a="Jeffrey & Shirley"][quote:0aae8a5e9a="mandy"]:em16:  Hi 我新入會的 好快會搬來2座住 請問你們是否經常會攪聚會?新報到可唔可以參加 不過唔識你地 有d怕唔好意思.[/quote]

作為一個妙齡女子 小心德古拉呢個金魚佬呀...[/quote]

作為一個妙齡女子 更加要小心一 d "睇o黎好似好可愛"o既企鵝 妳話企鵝點會帶眼鏡先得o架~ 一定有 d o野o既~  :mrgreen:[/quote]

作為一個妙齡女子 其實要小心兩個金魚佬就真 一個叫德古拉 另一個係企鵝. 見到佢地一定要叫唔好...

: 好彩我已經唔係妙齡女子 不過叫定先一定冇錯 唔好呀~~~ :mrgreen:
:poor:  發覺好似個個都係男 請問女仔去左邊 你知啦 女仔同女仔特別多嘢講. :yeah:

[quote:7af0b6c666="mandy"]
:poor:  發覺好似個個都係男 請問女仔去左邊 你知啦 女仔同女仔特別多嘢講. :yeah:[/quote]

Sure Win Tomato 都係女呀
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:048c67fb1f="leemoksau"][quote:048c67fb1f="mandy"]
:poor:  發覺好似個個都係男 請問女仔去左邊 你知啦 女仔同女仔特別多嘢講. :yeah:[/quote]

Sure Win Tomato 都係女呀[/quote]
李莫愁同我都係女仔 ar  :
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:1ac10b5471="Sure Win"][quote:1ac10b5471="dracula"][quote:1ac10b5471="wychan"][quote:1ac10b5471="dracula"][quote:1ac10b5471="mandy"][quote:1ac10b5471="grassman"][quote:1ac10b5471="mandy"][quote:1ac10b5471="Jeffrey & Shirley"][quote:1ac10b5471="mandy"]:em16:  Hi 我新入會的 好快會搬來2座住 請問你們是否經常會攪聚會?新報到可唔可以參加 不過唔識你地 有d怕唔好意思.[/quote]

作為一個妙齡女子 更加要小心一 d "睇o黎好似好可愛"o既企鵝 妳話企鵝點會帶眼鏡先得o架~ 一定有 d o野o既~  :mrgreen:[/quote]

作為一個妙齡女子 其實要小心兩個金魚佬就真 一個叫德古拉 另一個係企鵝. 見到佢地一定要叫唔好...[/quote]

作為一個妙齡女子 其實要小心兩個金魚佬就真 一個叫德古拉 另一個係企鵝. 見到佢地一定要叫唔好...停呀....
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)