藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
打印 上一主題 下一主題

義工驗樓專家?! 喵~ [複製鏈接]

[quote:47b9501d23="貓貓仔&貓貓女"][quote:47b9501d23="cliff"]好呀 不過我係27樓 唔知可唔可以係18-19收到樓 .....[/quote]
喵~
似乎冇咁快收到樓o勒 因為貓貓係33樓 不過唔緊要 等我o地學滿師番黎幫你驗咪一樣o者!!  :wink:[/quote]

喵喵 唔該晒你先 如果唔係太多人 請問我也可以來學野嗎 ?  
大眼

喵~
藍澄收樓豪華團..................(4月18-19號)......................
.............(大型旅遊巴士接送往返 參觀大型購物商場 晚晚入住五星級大酒店....天呀 係邊呀?)

團友:
1. 貓貓
2. 我是誰
3. Stephen@RC
4. candy-cheung
5. Kiliyan
6. 積肥 & 雪梨
7. 沙加
8. Simon&Michelle
9. dick少爺&queenie少奶
10. cliff
11.
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

add me wychan thank
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

喵我地都想學吓嘢可唔可以預埋我地?

預我.....thx  

預我 too!!  Thx !!  18號 見!!
:detective :detective :detective

唔該預埋我啦!!thx
ks

count me too
Everything will be OK tomorrow

喵~
藍澄收樓豪華團.............(4月17-18號)...sorry貓貓記錯 應該係禮拜六日黎...
.............(大型旅遊巴士接送往返 參觀大型購物商場 晚晚入住五星級大酒店....天呀 係邊呀?)

團友:
1. 貓貓
2. 我是誰
3. Stephen@RC
4. candy-cheung
5. Kiliyan
6. 積肥 & 雪梨
7. 沙加
8. Simon&Michelle
9. dick少爺&queenie少奶
10. cliff
11. wychan
12. v&t
13. 火生火太
14. Suzuki
15. KS
16. ye
17.
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

hi! 靚猫伉儷 我喺cora呀! 唔知靚猫女記唔記得我呢? 喺嘉誠樓初初坐喺你隔籬嗰位長髮女子呢! 我又想拉衫尾跟你地学吓嘢得唔得呀? 如果得請pm我留低聯絡電話給我好嗎? 重有我想知17or18號呢? 幾時会知呢? 最好又可以一齊食飯添好心急呀! :em04: