藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

芒果糯米慈 [複製鏈接]

唔怪得隻手咁唔似朱師奶... :
我鍾意個微波蓋......snoopy!!!

下次可以試下喎! :em04:

[quote:a26af9dd1c="R & M"][quote:a26af9dd1c="bikbark"]嘩 係咪奶姑整o架?[/quote]

我收既 e-mail 黎咖!我就係想睇 o下有冇人有興趣做俾我地試 o下 ops:[/quote]
咁就要RC糯米慈大王 - jeffrey出手啦
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:b93b490c85="bikbark"][quote:b93b490c85="R & M"][quote:b93b490c85="bikbark"]嘩 係咪奶姑整o架?[/quote]

我收既 e-mail 黎咖!我就係想睇 o下有冇人有興趣做俾我地試 o下 ops:[/quote]
咁就要RC糯米慈大王 - jeffrey出手啦[/quote]

我都以為係milk milk整添!
RC糯米慈大王 - jeffrey 可否整0下其他味道呢?(例如: 士多啤梨 奇異果) :face13:

[quote:18f52580ca="Sure Win"][quote:18f52580ca="bikbark"][quote:18f52580ca="R & M"][quote:18f52580ca="bikbark"]嘩 係咪奶姑整o架?[/quote]

咁就要RC糯米慈大王 - jeffrey出手啦[/quote]

RC糯米慈大王 - jeffrey 可否整0下其他味道呢?(例如: 士多啤梨 奇異果) :face13:[/quote]

士多啤梨對BB皮膚唔好,忍0下口喇!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:929e1087b6="grassman"]
士多啤梨對BB皮膚唔好,忍0下口喇![/quote]

佢都咁大個女落,你仲當佢係 BB? :em12:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:f3abd9a43c="grassman"][quote:f3abd9a43c="Sure Win"][quote:f3abd9a43c="bikbark"][quote:f3abd9a43c="R & M"][quote:f3abd9a43c="bikbark"]嘩 係咪奶姑整o架?[/quote]

RC糯米慈大王 - jeffrey 可否整0下其他味道呢?(例如: 士多啤梨 奇異果) :face13:[/quote]

士多啤梨對BB皮膚唔好,忍0下口喇![/quote]

士多啤梨會對BB皮膚唔好,芒果又濕熱,唉!有咩野可以食架!! :em08:

[quote:7501af4f33="Sure Win"][quote:7501af4f33="bikbark"][quote:7501af4f33="R & M"][quote:7501af4f33="bikbark"]嘩 係咪奶姑整o架?[/quote]

如果成事,請大家吃不成問題!

幾時呀! :em04:  :em04:  :em04:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:e2a99ece51="Tomato"]唔怪得隻手咁唔似朱師奶... : [/quote]噓~妳又睇得 o拙?
[quote:e2a99ece51="Sure Win"]士多啤梨會對BB皮膚唔好,芒果又濕熱,唉!有咩野可以食架!! :em08:[/quote]yo~芒果芝嘛,駛乜忍口呀,妳又唔係食成籮,唔怕o既,我煲個去濕湯水俾妳飲咪得o羅!

喂~肥仔,係睇你幾時整咋,整之前通知我,等我預備煲湯啦! :mrgreen:

肥仔今次你仲唔整硬~ :
:em09: