藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: CJ
打印 上一主題 下一主題

尋人 [複製鏈接]

真的! 真的一匹布咁長 不過佢可能唔識上網...
賣比佢果時已經不是就奇要求多多0羅 咁佢地"好有"錢0羅 咁我地stupid比長成交期佢搵BANK0羅; 我們懶好心又幫佢跟冷氣0羅 又懶醒比個靚靚新花洒佢地0羅如果唔係就要脅扣住D錢 仲唔敢同佢講價0羅; 而且大方地成交後9個月唔追佢比對數0羅!

個利家閣經紀又無良是啱0羅 收左agency fee 就應該關人0羅!
結果要告佢地唔啱law....

大家賣樓時唔駛小心 不必收足錢先比鎖匙同佣金!

<==咁你HAPPY 啦 royhk兄?

你都會被人昆,唔係呀麻!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

CJ

你又出人地址又出人個名 仲話人冇錢
有金錢問題你亦已用法律去跟進誰是誰非你唔洗係到講咁多 如果個官判你勝訴 你咪追討law 現在法庭係咪判你勝訴 但佢唔還 定係庭外和解先定係你告唔入要用其他手法?
你係到留言好似另有目的追唔到錢要數臭人有地址又有名黑社會手法
0的版面管理員點解唔cut 文章????????????
你地覺得無問題嗎?

咁我以後鍾意講勿就講勿

24/f a 欠我$2000000
50/f g 欠我 $ 3000000 你無錢就唔好買樓 做99%mortgage!!!!!!!如果唔還我上網開你名 唱衰你

發神經 :em03:

租屋有租霸 買樓有大爺!
騙財冇人管 被昆冇得呻!

:poor:

阿邊個....我話個經紀發神經嗟....
唔駛急住pm我我唔係話你... :

CJ

算啦!
你覺得係網上指名導姓無錯就無錯啦!!
你地正常我就發神經?!

<==咁你HAPPY 啦 royhk兄
我唔係要你改文章來令我happy (我點解會happy???) 不過你係違反網上守則提一提你

係網上點argue 都ok但開名開地址有點過位law!

網上守則 :?: 邊度有得睇? :?:
上左十幾年網都未見過網上守則... :?:

[quote:d2bc256bec="hales"]網上守則 :?: 邊度有得睇? :?:
上左十幾年網都未見過網上守則... :?:[/quote]

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=6533
第二章 不洽當文章定義:
1. 於某一版面發表文章時 其文章內容與該版面之版面描述
  不相關.
2. 回覆文章的內容與原文標題所述說的內容沒有合理的關聯性.
3. 在沒有事實証明的情況之下對其它使用者作出不理性評擊.
4. 粗言穢語.

不是你寫的貼文守則嗎?????守則係你寫的又話上左十幾年網都未見過網上守則... ??

咁你玩晒啦!!