藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

Halloween 哈囉喂 [複製鏈接]

[quote:3b4fdf30cf="Jeffrey & Shirley"][quote:3b4fdf30cf="leemoksau"][quote:3b4fdf30cf="Jeffrey & Shirley"]
改番啦!不過乜吾係搵個 "臨記" 咩? :em17:[/quote]
講o下之嘛﹐唔使負責任呱﹖[/quote]

到時可能有人肯做 "臨記" 呢 :em12:[/quote]
小龍女就有人肯姐﹐李莫愁喎﹐離遠見到都運路行啦。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

妳識飛 je~ 人地唔識飛所以咪運路行 lor~
見過鬼就唔怕黑啦~

冇錯。我就似一片雲﹐永遠在天空中漂浮。
(講到好似孤魂野鬼多D﹐有萬聖節FEEL未﹖)

食完嘢一齊去3至5座中閒吹吓水攪下RC氣芬 包你升值多3%

[quote:54d8692d97="cola"]食完嘢一齊去3至5座中閒吹吓水攪下RC氣芬 包你升值多3%[/quote]

Why not !!!

肥仔哥 我又要黎
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:ccdf359292="atrick & Cherry"]肥仔哥 我又要黎 [/quote]
要講明幾大幾細﹐6:00pm開始大食會直落定係9:00-10:00化妝舞會。

[quote:dccb334f60="leemoksau"][quote:dccb334f60="atrick & Cherry"]肥仔哥 我又要黎 [/quote]
要講明幾大幾細﹐6:00pm開始大食會直落定係9:00-10:00化妝舞會。[/quote]

可能系1大1細 唔知化妝舞會系咪一定要化妝尼?? :?:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:b9ecb93e46="atrick & Cherry"][quote:b9ecb93e46="leemoksau"][quote:b9ecb93e46="atrick & Cherry"]肥仔哥 我又要黎 [/quote]
要講明幾大幾細﹐6:00pm開始大食會直落定係9:00-10:00化妝舞會。[/quote]

可能系1大1細 唔知化妝舞會系咪一定要化妝尼?? :?:[/quote]
隨意啦。咁你參唔參加6:00pm大食會﹖

[quote:40df8caf5c="atrick & Cherry"][quote:40df8caf5c="leemoksau"][quote:40df8caf5c="atrick & Cherry"]肥仔哥 我又要黎 [/quote]

可能系1大1細 唔知化妝舞會系咪一定要化妝尼?? :?:[/quote]

吾該走去個邊吖:
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=59478#59478

已經加左你名啦!

咁一吾一齊大食會呀?