藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

希望召開業主大會 [複製鏈接]

[quote:fbb1f6f2c4="wychan"][quote:fbb1f6f2c4="Billy"][quote:fbb1f6f2c4="hales"]一定係billy888喇 :HIT:[/quote]

中.

不過我講野都好正面呀.[/quote]

見人地講得咁正經就唔好入去搭訕啦... :HIT:

其他o個幾個人都幾一面倒喎 唔通係同一個人? : gnet 於終找到班同志了... :em21:[/quote]
佢一直都有一個人默默咁支持咖喇喎.....
都係你地衰無端白事去搵人支持將條88F改線路 :HIT:

[quote:6b1cf0f31e="Billy"][quote:6b1cf0f31e="hales"]一定係billy888喇 :HIT:[/quote]

中.

不過我講野都好正面呀.[/quote]
原來係你 :HIT:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

咁 diedsee 係咪 diedsee?  :em17:

(精神分裂中)
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:5edb72583e="grassman"]咁 diedsee 係咪 diedsee?  :em17:

(精神分裂中)[/quote]

見到舊朋友咪搭吓訕 loi 鬼知又多個 888 插咀遮 :

[quote:67b7263273="wychan"]
[/quote]

我都盡可能唔搭訕啦架喇.
不過有時有d言論都.....忍唔住家麻.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:05d786627c="Billy"][quote:05d786627c="wychan"]
[/quote]

我都盡可能唔搭訕啦架喇.
不過有時有d言論都.....忍唔住家麻.[/quote]立場清晰我又覺得冇乜所謂
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

晒左好多時間慢慢睇....睇完吾想講d內容先...最大問題係覺得有人當左rc 係一個教派. 黨派. 玩權力既地方...講緊邊個心知肚明啦...
吾該...做人諗野現實d... rc 呢度係一個住既地方...吾使去到係呢度話支持邊個做主席...做領導... 咁樣落去...同以前俾人話攪小圈子有乜分別呀 ?

[quote:0e4c20c3e0="H&H"]不過我好唔明 覺得有D奇怪 D支持者好想開業主大會目的好似係只想炒晒D業委而唔係換管理公司 猛叫佢做主席 而有關民生討論好似唔多理....奇怪 應該大家都係想換管理公司多 業委同佢地又唔係有愁...點解....唔明唔明[/quote]

我都同感呀!!

佢地班人口口聲聲乜都話係為RC好 但我認為某程度上係為左報一己私怨....

當我見到某人仲日日因為某條小巴路線cut路線而猛話業委偏幫管理公司 又話業委大權力 然後不停支持某人開業主大會 目的並唔係為民生問題 亦唔係為炒管理公司 只係想炒左0個班佢認為cut佢返屋企路線ge業委.......

(呢段野係我講ge 係我推測......想炳就炳我 唔好乜都賴晒個網、業委、同其他鄰居....我真係忍左好耐.....)

[quote:cfc2ae59e5="肥度"]晒左好多時間慢慢睇....睇完吾想講d內容先...最大問題係覺得有人當左rc 係一個教派. 黨派. 玩權力既地方...講緊邊個心知肚明啦...
吾該...做人諗野現實d... rc 呢度係一個住既地方...吾使去到係呢度話支持邊個做主席...做領導... 咁樣落去...同以前俾人話攪小圈子有乜分別呀 ?[/quote]

同意! 如果真係為rc好 點解唔正正經經去提出o的可以解決民生既野
反而浪費咁多時間去玩政治 專係走去搵機會罷免呢個罷免果個..

我好無聊咁去 judge 大家對"某某 = 某某" ge 睇法
但我雖然覺得語調好似 但係佢哋係有三種表達方式
其中兩 pair 人係用同一方式 tim 除非佢真係咁得閑 否則都有可能 "某某 唔等於 某某"