藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

壁球 [複製鏈接]

[quote:8ee3e6d024="leemoksau"]
唔紧要啦,都BOOK左了,我地两个打队长一个,死都死他先 :em12:[/quote]

就我同隊長交過兩次手既經驗黎推測 兩位女士打佢一個 係會走到氣咳的~  :em05:

一開波就出絕招啦! 我上次test過 佢個頭唔夠塊拍硬架!~  :
www.lightcreation.com.hk/lewis

咁你就應該黎幫我地啦! :wink:

[quote:27c369d73b="RangerX"]
一開波就出絕招啦! 我上次test過 佢個頭唔夠塊拍硬架!~  :[/quote]

收到 :
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:1cd1db3037="Sure Win"]我地一於打屎隊長. :[/quote]

呢個係一個相當妄想既諗法!

[quote:1cd1db3037="RangerX"]一開波就出絕招啦! 我上次test過 佢個頭唔夠塊拍硬架!~  :[/quote]

唔好混淆視聽,當時情況係你輸到發皮四,所以出此"下策",唔係"絕招"! :em16:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:5f1a82e3a7="Sure Win"]咁你就應該黎幫我地啦! :wink:[/quote]

I want to join as well but not sure the time is available yet. Can I confirm you guys on Sunday morning?

[quote:5f1a82e3a7="grassman"][quote:5f1a82e3a7="Sure Win"]我地一於打屎隊長. :[/quote]

呢個係一個相當妄想既諗法![/quote]

Impossible is nothing 出絕招啦!  

[quote:5f1a82e3a7="grassman"][quote:5f1a82e3a7="RangerX"]一開波就出絕招啦! 我上次test過 佢個頭唔夠塊拍硬架!~  :[/quote]

唔好混淆視聽,當時情況係你輸到發皮四,所以出此"下策",唔係"絕招"! :em16:[/quote]

我係 Result Orientated 既!  :zdevil:
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:c9fa6df356="RangerX"]
就我同隊長交過兩次手既經驗黎推測 兩位女士打佢一個 係會走到氣咳的~  :em05: [/quote]

完全感受到.  打到我滿場飛都救唔到個波 :dead:  突然諗起隻歌 --- 天各一方

今次真係難為隊長 好似同細佬哥玩泥沙咁 一定悶親佢了.

隊長幾時得閒教吓我GOLF啦 :em14: 初初級果隻 ops:

尋日黎唔到... 嗚嗚嗚...  :em06:

[quote:526496f1db="RangerX"]尋日黎唔到... 嗚嗚嗚...  :em06:[/quote]

唔緊要啦以後你大把機會搵隊長報仇.

[quote:cd32068e85="leemoksau"][quote:cd32068e85="RangerX"]
就我同隊長交過兩次手既經驗黎推測 兩位女士打佢一個 係會走到氣咳的~  :em05: [/quote]

完全感受到.  打到我滿場飛都救唔到個波 :dead:  突然諗起隻歌 --- 天各一方

今次真係難為隊長 好似同細佬哥玩泥沙咁 一定悶親佢了.[/quote]

我唔悶,仲有D索氣添! :dead:
估唔到SureWin同moklau外表斯文,但內裡係咁............!  成鬼日縮人矮仔! :twisted:  攪到走餐死!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!