藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

10 位當選委員 [複製鏈接]

[quote:c73bebdbe1="grassman"][quote:c73bebdbe1="leemoksau"]赠各位当选委员:
横眉冷对千夫指
俯首甘为孺子牛[/quote]

Sorry 小弟才疏學淺,請問呢兩點解,有咩典故! :?:[/quote]
其實係抄魯訊 ops: ﹐意思係鼓勵大家唔好理其他人o既指責﹐專心做o野。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

係魯""呀.
飲大o左兩杯呀.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:b832efddec="Billy"]係魯""呀.
飲大o左兩杯呀.[/quote]
打錯字姐﹐使唔使咁X爆我呀﹖
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:4ffa77cb3a="dick&queenie"]我啱啱發咗個夢。夢裡面,我老公响度UM UM 沈沈响度話......

去參選,做委員...
選完之後被埋怨,
點知仲要比人串,

令到老婆好心酸!

查實究竟為乜先。
諗吓又唔係為錢,
權力緊加唔想掂。
唔通自己攞嚟賤?
想後悔又嚟唔切。
不如都係著草先。
講真將來會係點,
邊個可以話我知?
你我唔係生神先!
心口得一個勇字。
剩係得我响前綫,
拗嚟拗去做乜先?
咁樣樣緊係唔掂。
唯有同心為屋苑,
你我携手建家園。
咁咪HAPPY大團圓
好似講到太遙遠,
都係唔响度dull圈。
你哋鍾意點就點。

Q. 唉...8)[/quote]

果然係靚女才女配才子!
===

失禮...失禮...但我要諗成個鐘,我老公就唔駛5秒鐘...唉

q. :shock:
永遠愛著您 :em21: [/code]

你病先諗慢o左姐...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

比利...你响邊庶...我等陣會煲番滾你啲粥...嘩!  真係好味到呀..唔比老公食

q.

唔使客氣.
依家出去打波.

果然係才女配才子!

唉...我寧願你讚我"lung"(讀低音) :mrgreen: (講笑定認真,你自己去諗...呵呵呵),才乜鬼呀

q.

[quote:2f9a5fe0a1="Billy"]唔使客氣.
依家出去打波.[/quote]

真係唔客氣架....你比咁多我地食,我怕你唔夠分比客人炸
講真....你整得好正。
藍澄人果然識整好多野食 :em11:  :em11: