藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ha and Kui
打印 上一主題 下一主題

一年前今日... [複製鏈接]

[quote:ffa5577b65="Shearer9"]咁我比你o地早 我五月三十一日買 仲係自己開價 真難忘。[/quote]

:arrow: 我同你同一日噃! :wink:

但係點解你買到高層過我o既?當晚 D 經紀及和黃 D人話只賣低層傢喎!

gp,咁可能我o地o個日已經見過啦
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:b0e43b74e9="bikbark"][quote:b0e43b74e9="diedsee"][quote:b0e43b74e9="bikbark"]我係6月8號呀,都係星期日
所以8號要大事慶祝一番[/quote]
ee...同一日wor
下次一齊慶祝啦 :em12:[/quote]
diedsee,你幾點搞掂o架?
我1pm去到,要搞到成4點幾先掂

好呀,下次一齊開大食會,yeah![/quote]

我都係8號買 大約11點到 要搞到成2點幾先掂. 回想當日好辛苦 人又多 仲要俾個agent迫我係短時間內作決定 :em18: ......印象太深刻.
G :em21: P

咁我比你o地早 我五月三十一日買 仲係自己開價 真難忘。

咁我咪係6月13日纙 ~~ 我地係排最右手邊那條隊架~~
那天真係好似買菜咁架    叫遲一步就好似買唔到咁架喇.
藍澄藍澄我愛你

嘩 你地禁早買? 我成十一月尾 十二月頭先買架......

[quote:b11825f1f0="Crystal"]我地係剛加推六座時第一天買架 那天很多人 到兩點幾才可以叫買 好似唔使錢咁 :em12:
不過好似未加價喎  [/quote]
加推六座第一天好似係6月13日 我地都係13號買架都差不多兩點幾.
仲記得聽到個單位就連價錢都未問就買左囉! 好似買菜噤!
:

我原本諗住睇曉峰園 宏福同翠怡的 但比經紀講多幾講 我就去左睇藍澄灣
8)  8)  8)

[quote:15d29f3b74="Crystal"]我地係剛加推六座時第一天買架 那天很多人 到兩點幾才可以叫買 好似唔使錢咁 :em12:
不過好似未加價喎  [/quote]

加左少少 但又唔係太多!!

我地係剛加推六座時第一天買架 那天很多人 到兩點幾才可以叫買 好似唔使錢咁 :em12:
不過好似未加價喎  
藍澄藍澄我愛你